начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Облагодетелстване ли е?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Облагодетелстване ли е?

Мнениеот xyz » 18 Май 2004, 17:55

Съжителство без брак и работа без трудов договор.Допустима ли е аналогия?Има ли облагодетелстване на една от страните за сметка на другата?
xyz

Re: Облагодетелстване ли е?

Мнениеот Койчо от Конаре » 18 Май 2004, 18:20

Ъхъ!
Не е лошо да се създаде инспекция по браковете, която да следи за спазването на съпружеските задължения и да обявява отношенията за брачни в случаите, когато няма сключен брак пред длъжностното лице.
Койчо от Конаре

Мнениеот 123 » 18 Май 2004, 18:22

Няма аналогия. Във втория случай е прецакан фиска.
123

Мнениеот xyz » 18 Май 2004, 18:27

В първия случай не се ли прецаква пак фикса ако се ползва статута на самотен родител например?
xyz

Мнениеот donna » 18 Май 2004, 18:56

е стига с тоя държавен бюджет де, който както иска ще си живее , голям прас статут на самотен родител да не мислиш че ще получиш нещо кой знае какво най-много смешните 18 лв детски и това е
donna
Старши потребител

Мнениеот Мими » 19 Май 2004, 18:08

Между другото праз се пише със З. Нищо лично, но все пак трябва да можем и да пишем грамотно, освен да даваме съвети.
Мими

Мнениеот donna » 19 Май 2004, 18:32

е и
donna
Старши потребител

Мнениеот donna » 19 Май 2004, 18:36

между другото преди да ми правиш каквато и да е забележка ытъй като ако не ти е ясно въобще не ми пука за правописните грешки , важното е какво съм казала ,да беше дала свястно и грамотно мнение по въпроса инъче стигам до извода че си някй гаден бирник ,на който бих казала ,че оново време на социализма при което се гледаше с недобро око на такива съжителства и се плащаше ергенски данък отдавна е отминало , и ако обичаш ми отговори какво добро е направил фиска за тебе ,за мен до сега НИЩО
donna
Старши потребител

Мнениеот Bravo! » 19 Май 2004, 19:18

hahahahahahhahahahahahaa....leleeeeeee
Bravo!

Мнениеот Публична изпълнителка » 26 Май 2004, 13:06

Гадният бирник тук съм аз. И знам правописа. ;-)
Публична изпълнителка

Мнениеот donna » 26 Май 2004, 20:16

а други неща знаеш ли ...........
donna
Старши потребител

Назад към Общи дискусии