- Дата и час: 01 Дек 2024, 00:09 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Облагодетелстване ли е?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
11 мнения
• Страница 1 от 1
Облагодетелстване ли е?
Съжителство без брак и работа без трудов договор.Допустима ли е аналогия?Има ли облагодетелстване на една от страните за сметка на другата?
- xyz
Re: Облагодетелстване ли е?
Ъхъ!
Не е лошо да се създаде инспекция по браковете, която да следи за спазването на съпружеските задължения и да обявява отношенията за брачни в случаите, когато няма сключен брак пред длъжностното лице.
Не е лошо да се създаде инспекция по браковете, която да следи за спазването на съпружеските задължения и да обявява отношенията за брачни в случаите, когато няма сключен брак пред длъжностното лице.
- Койчо от Конаре
В първия случай не се ли прецаква пак фикса ако се ползва статута на самотен родител например?
- xyz
е стига с тоя държавен бюджет де, който както иска ще си живее , голям прас статут на самотен родител да не мислиш че ще получиш нещо кой знае какво най-много смешните 18 лв детски и това е
- donna
- Старши потребител
Между другото праз се пише със З. Нищо лично, но все пак трябва да можем и да пишем грамотно, освен да даваме съвети.
- Мими
между другото преди да ми правиш каквато и да е забележка ытъй като ако не ти е ясно въобще не ми пука за правописните грешки , важното е какво съм казала ,да беше дала свястно и грамотно мнение по въпроса инъче стигам до извода че си някй гаден бирник ,на който бих казала ,че оново време на социализма при което се гледаше с недобро око на такива съжителства и се плащаше ергенски данък отдавна е отминало , и ако обичаш ми отговори какво добро е направил фиска за тебе ,за мен до сега НИЩО
- donna
- Старши потребител
а други неща знаеш ли ...........
- donna
- Старши потребител
11 мнения
• Страница 1 от 1
|
|