- Дата и час: 02 Дек 2024, 22:15 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Винетната система
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Винетната система
Имам конкретен въпрос. Притежавам автомобил ФИАТ-ФИОРИНО, това е пикап с две седящи места и фургон върху шасито на лека кола. Моят въпрос е: Каква винетка трябва да си за купя за лек автомобил ли или за тожарен? Защото един микробус с 8 седящи места без това на шофьора заплаща, като за лек автомобил, а на мен ми отговориха, че трябва да заплатя за товарен автомобил Ще бъда много благодарен, ако някой ми даде компетентен отговор.
- KrasimirN
Re: Винетната система
Най-добре прочетете Постановление № 57 от 12 март 2004 г. за приемане на Наредба за условията и реда за събиране на винетни такси за платено ползване на определени републикански пътища за определен срок
Обн., ДВ, бр. 24 от 23 март 2004 г.
Доколкото знам, винетната такса се определя според категорията на превозното средство (І-ва или ІІ-ра), а категорията от това колко оси има то.
Обн., ДВ, бр. 24 от 23 март 2004 г.
Доколкото знам, винетната такса се определя според категорията на превозното средство (І-ва или ІІ-ра), а категорията от това колко оси има то.
- yordanova
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|