начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

kolegi kajete mi kakav e reda ako ima takav

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот desi01 » 30 Мар 2004, 19:03

Moi poznat si e prodal kolata predi niakolko godini bez dogovor ,bez palnomo6tno ,bez nikakav dokument.Vposledstvie kolata e smenila o6te dosta sobstvenici i ve4e ne se znae kade e .Dana4nite go tarsiat za danacite.Kakvo moje da se napravi
desi01

Re: kolegi kajete mi kakav e reda ako ima takav

Мнениеот 66 » 30 Мар 2004, 19:43

nai-dobre e da otide v policiata i da objvi avtomobola za izdirvane
66

Мнениеот desi01 » 30 Мар 2004, 19:46

i az mu kazah taka no ne iska
desi01

Мнениеот Гери » 30 Мар 2004, 21:10

Ами това е начина...
Гери

Мнениеот freedom » 30 Мар 2004, 21:32

винаги има и друго решение. изброеното до момента не решава проблема с данъчните - за това отива в ДС и подава декларация, че на Х дата е продал автомобила на трето лице, като е загубил договора и за това не го прилага, това е обичайна практика и няма да има проблеми. носи отговорност по 313 НК , но след като е продал МПС-то няма проблем. Успех
freedom

Мнениеот N » 31 Мар 2004, 00:12

А как ще докаже че го е продал ако това му се наложи?!
Той може дори да не знае или да не помни адреса и имената на купувача.
N

Мнениеот Саша » 31 Мар 2004, 10:10

Колежке, а дали вашият познат действително е продал автомобила? От това, което казвате ми се струва, че той само е дал на "купувача" пълномощно, вероятно да го управлява и да се разпорежда с него. Ако е така и всички останали "собственици" разполагат с автомобила по същия начин, то вашият познат все още е собственик на автомобила. Ако не може да се свърже с настоящия му "притежател" и оформи нещата с нотариално заверен договор и съответната регистрация в кат, действително му остава само варианта да го обяви за изчезнал.
Саша

Мнениеот ktt » 31 Мар 2004, 10:51

Във всички случаи трябва да си плати данъците за автомобила до момента, в който направи нещото за което Ви съветват колегите.
ktt

Назад към Общи дискусии