начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

работа

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

работа

Мнениеот Петя » 15 Мар 2004, 13:55

Завършвам 5 курс програма Право в НБУв юли 2004 год..Искам да работя още сега дя работя в юридическа кантора.Къде да потърся свободни работни места в София в тази област?
Петя

Re: работа

Мнениеот boba » 15 Мар 2004, 14:33

На първо място - с лични контакти, познанства и т.н., ясно Ви е. На второ място, в специализираните юридически сайтове. Също в новосъздадения регистър на органите на държавната администрация /в сайта на Правителството/ - там има постоянно обяви за свободните работни места в администрацията за цяла България /вече всички назначавания стават с конкурс /дори фиктивен, са длъжни да го обяват/. Не е във Ваш плюс, защото често изискват определен стаж, но например за длъжността "младши експерт" мисля, че няма такова изискване. Сещам се също за сайта на Агенцията за заетостта - там обявяват свободните места по програмите за новозавършили специалисти /за 6 мес. плюс още 3 мес., но най-често хората ги оставят за постоянно, защото им вършат огромна работа/. Чувам, обаче, че подбират кандидати за работа, които са завършили само Софийския Университет.
boba

Re: работа

Мнениеот bgjurist » 16 Мар 2004, 12:07

Петя, обади ми се на 02 986 69 38 или на 0889 644 763. Мисля, че ме познаваш - и аз съм завършил "Право" в НБУ, Жельо Желевсе казвам.
bgjurist
Потребител

Назад към Общи дискусии