начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

Съвет -Help

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Съвет -Help

Мнениеот 4а4 » 11 Мар 2004, 16:44

Колеги в момента работя, като юрисконсулт, но ми предлагат да стана чл.на СДиректорите - с договор за управление.Проблема ми е, че ако съм с Договор за управление не знам как ще ми се води юрид.стаж. Само това ме въздържа.Знам че мога да бъда на труд.договор, но политиката не е такава.
4а4

Re: Съвет -Help

Мнениеот 4а4 » 11 Мар 2004, 17:28

Колеги няма ли кой да даде някакъв съвет
4а4

Мнениеот Netyrp » 11 Мар 2004, 17:55

Колеги няма ли кой да даде съветтт....
Netyrp

Мнениеот зорлията » 11 Мар 2004, 18:43

Хей, спите ли?
зорлията

Мнениеот @ » 11 Мар 2004, 18:48

Na trudov dogovor sas sigurnost shte ti se zachita taja za yridicheski!
Ami pitai nykoi schetovoditel dali ima nykakva vratichka da se vazpolzvash!
@

Мнениеот marsidi » 11 Мар 2004, 19:00

Благодаря, колега! Но едва ли това ще ми помогне. Мислех си дали след като ще бъда от СД не мога да бъда Директор АПИО, но това го има само на държавна службица.......
marsidi
Потребител

Мнениеот donna2 » 11 Мар 2004, 19:53

няма да ти се зачита за трудов стаж ,но нищо не ти пречи да сключиш един договор за допълнителен труд никой няма да се интересува дали си някъде на основен трудов договор /това е само хипотеза /
donna2
Потребител

Мнениеот ИНДИАНЕЦА » 11 Мар 2004, 20:25

Юридически стаж се зачита само,ако работиш нещо по специалността.Извърти го някак и работи на два договора-основен и допълнителен.Ти си юрист-пусни басовият глас и тропни с юмрук по масата.Щом те искат,ще се навият на твоите условия.
ИНДИАНЕЦА

Мнениеот 4a4 » 12 Мар 2004, 11:53

Много Ви благодаря за съветите.Имам още няколко часа да помисля, но мисля да откажа- не за нещо друго, а просто всичко е бошлаф, ако ме разбирате какво искам да Ви кажа.Общо взето нищо няма да се промени.Мисля, че при много борба мога да бъда на трудов договор, но заслужава ли си е съвсем друг въпрос. Още веднъж благодаря за съветите, ако имате още някакви идеи...
4a4

Мнениеот BGDORA » 12 Мар 2004, 12:06

samo da dopalnia, 4e ot s4etovodna gledna to4ka e po - dobre da ste na trudov dogovor, za6toto kato 4ovek praktikuva6t svododna profesia 6te triabva sam da se grijite za dosta ne6ta, i razhodite sa dosta golemi, s koeto iskam da kaja,4e zaplatata Vi triabva da e prili4no goliama!
BGDORA

Мнениеот 4a4 » 12 Мар 2004, 12:17

Благодаря за съвета, и аз така мисля-че трябва да е доста високо заплащането все пак отговорността не е малка
4a4

Мнениеот asan » 12 Мар 2004, 14:00

Кажи, бе, бате, колко смяташ за доста, колко пари, бе, бате ?
asan

Мнениеот BGDORA » 12 Мар 2004, 14:20

SAM SI NAPRAVI SMETKA, MINIMUM 100 LEVA ZA DOO NA MESETC IO6TE 50 LEVA ZA DOD + TOVA KOETO ISKA6 DA OSTANE ZA TEB. TRIABVA SAMO DA KAJA, 4E 100+50 LV SA RAZHOD NA BAZA 200 LV ZAPLATA I TRIABVA DA SE IMA PREDVID 4E ZA VSEKI LEV OTGORE TRIABVA DA SE PREDVIDIAT OKOLO 50% ZA DANATCI.
ZAVI6AVAM MALKO ZA SIGURNOST. TAKA 4EW SAM SI OPREDELI KOLKO ISKA6!
BGDORA

Мнениеот 4a4 » 12 Мар 2004, 16:43

Za asan: Asane, не разбирам къде ти е съвета
4a4

Мнениеот donna » 12 Мар 2004, 16:47

ако не стане с трудов договор като последен вариавн не виждам пречка да се мвпишеш в адвокатската колегия ,но там ще се наложи да се внасят осигуровки и т.н.
donna
Старши потребител

Мнениеот 4a4 » 12 Мар 2004, 17:13

Благодаря Donna! Този вариант също го обмислих, но просто аз трябва да си извадя от джоба парите за да се регистрирам и това не е проблем стига да ги имам....
4a4

Назад към Общи дискусии