Razvedena sam i ostanah da jiveia sas sina mi v apartamenta na bivshia mu saprug (darenia mu predi braka) i na bazata na sadebnoto reshenie bivshia mi saprug mi prehvarli abonatnata smetka kam Toplofikacia zaedno s negovi stari zadaljenia. Do tuk dobre, no sega se omajih povtorno i napuskam vaprosnoto jilishte predi sinat mi da navarshi 18 godini, spiram parnoto i toplata voda i iskam Toplofikacia da varne imeto na sapruga mi kato tituliar na smetkata, no te se darpat i mi kazvat, 4e parvo triabva da platia vsi4ki smetki, sled kato predi tova te napraviha sashtoto i s men (prehvarliha mi go s neplateni smetki i bez moe znanie i saglasi), no sega za men nemoja- Zashto pitam az?? Sled kato sam spriala vsi4ko i ne iskam pove4e da mi se vodi nikakva taksa moshnost zanapred, kakto i razni drugi taksi sled momenta na spiraneto ot man na parnoto i toplata voda, kato mejduvremenno zapo4nah da pogasiavam daljimata suma, dori i tazi koiato se vodi na imeto na bivshia mi saprug).Molia kajete mi kak moga da si potarsia pravata i zashto ne moga da smenia imeto na abonata sled kato ve4e sam spriala vsi4ko i ne jiveia tam??
Predvaritelno Vi blagodaria
- Дата и час: 27 Ное 2024, 19:57 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Ujas- Toplofikacia
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Ujas- Toplofikacia
Има "Общи условия" на "Топлофикация" с абонатите. Можете да оспорите плащането по предишното прехвърляне - тогава бившият Ви съпруг ги е дължал. Що се отнася до подготвяното от Вас ново прехвърляне на титуляра, те са си прави - става след приключването на дължимите до момента сметки.
- bgjurist
- Потребител
Call me
Ами...имам малко опит в разправиите с тези садисти... така че ако искате ми се обадете, но не обещавам нищо безплатно :) Естествено заплащането е при успешна сделка с Топлофикация.
- Mb}|{bT
Re: Call me
ok, shtom kato se zaplashta pri uspeshna sdelka s Toplofikacia sam saglasna- just tell me the Number to call you,OK? Or your e-mail plz,OK?
Wait your answer
Wait your answer
- Bebe
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|