начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

Street Racing

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Street Racing

Мнениеот LKW » 10 Яну 2005, 15:39

Уважаеми девойки и младежи, бих искал да ви попитам дали някой от вас знае какво гузи участниците в уличните гонки и техните фенове, които само гледат? Подсъдимо ли е, при условие, че никой не залага? Хората за отишли да правят шоу и аналогично да го гледат.
Много бих се радвал ако някой от вас ми сподели полицията може ли да направи нещо срещу ентусиазираните шофьори и тяхната публика публика
LKW

Re: Street Racing

Мнениеот 442 » 10 Яну 2005, 15:56

Ами, ако не Ви обвинят в нарушаване на Закона за движение по пътищата, то ще Ви обвинят в хулиганство. В най-добрия случай може да останете без книжка, а в най-лошия да полежите в затвора година-две. Това е, ако сте в ролята на шофьор. А като зрител не Ви застрашава нищо. Освен пътно-транпортно произшествие, разбира се!!!
442

Мнениеот bom » 11 Яну 2005, 02:25

Абе повечето в гонките са селяни с комплекси това е ясно
bom

Мнениеот LKW » 11 Яну 2005, 12:45

Не е вярно! Гонят се децата на богаташите които им осигуряват бърза кола и каране без задръжки. Селяните карат москвичи и лади. А аз гонка с москвич не съм видял и не съм чул.
LKW

Назад към Общи дискусии