С пожелание за здраве , късмет и любов / другото се купува с пари/ !
На колегите адвокати пожелавам - повече квитанции във всички инстанции,
а за тези на заплата - да растът и в щата ! ! ! :))
Нека няма злост , цунами и нерви в този форум , животът е толкова крехък и кратък .
ОБИЧАЙТЕ СЕ , няма време.........:))
- Дата и час: 03 Дек 2024, 18:18 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ЧЕСТИТА 2005 ГОДИНА !!!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: ЧЕСТИТА 2005 ГОДИНА !!!
Благодаря, да Ви се връща и на Вас -младеж!!!
"Научих, че човек бива оправдан за това за гледа другия отвисоко само, когато трябва да му помогне да стане." - из писмо от Гарсия Маркес -от тема във форума "Писмо до хората"
"Научих, че човек бива оправдан за това за гледа другия отвисоко само, когато трябва да му помогне да стане." - из писмо от Гарсия Маркес -от тема във форума "Писмо до хората"
- Moron
Ей това съм аз дона 2 компютъра е запаметил име на колега ,който снощи писа от него ,още веднъж благодаря , а предполагам ,че и колегата би казал същото
съжелявам за грешката
съжелявам за грешката
- donna
- Старши потребител
И за Вас donna, да е честита и благодатна 2005 г.!
Останете вярна на себе си, все така съпричастна към темите във форума!
Много обич, доброта и хармония Ви желая! /както казва колегата, другото се купува/
Останете вярна на себе си, все така съпричастна към темите във форума!
Много обич, доброта и хармония Ви желая! /както казва колегата, другото се купува/
- Moron
Е-е-ех Moron,Moron!
Такова благородство е лъхало само от салоните на френските дворци! ;-))))
От мен - здраве,любов и пари - за да си купите останалото!!!
Такова благородство е лъхало само от салоните на френските дворци! ;-))))
От мен - здраве,любов и пари - за да си купите останалото!!!
- kinovski
- Младши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|