Много съм впечатлен от сношната новина!
Срещу Милен Велчев имало проверка, която приключила при липса на данни за извършено престъпление при преструктурирането на външния дълг на страната. Два дена след кандидатирането му за кмет на софия Филчев реши да започне втора проверка за същото! При това въпреки всеизвестния му афинитет към журналистите свика пресконференция, да не би някой да остане неразбрал. На всичкото отгоре обяви, че проверката предварително е обречена на неуспех, тъй като прокурорите трябвало да имат специални знания, придобити "на Лондонската борса, а не в института "Карл Маркс". Въпреки това проверката започва гръмогласно.
Колеги, мен ли ме хваща параноя не знам, но имам една натрапчива мисъл, че целта на проверката не е да се съберат достатъчно данни за извършено престъпление. Какво ли не бих дал да не съм прав!
- Дата и час: 11 Дек 2024, 10:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
филчев - отново активен участник в предизборния процес
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Е, колега. Защо като се стигне до дело срещу "някой" голям човек на голям човек, всички незабавно съзират в това поръчка? Не си ли заслужава Софиянски съдбата?Той пък не искал да търси международна помощ, за да не злепоставя България, горкия. Отново неудачно законодателно решение-лица, срещу които се водят или са приключили наказателни производства ИЗОБЩО НЯМАТ място в парламента.Че Върбанов вече ще се пенсионира там, а колко дела има срещу него-1 7 или повече?Именно това създава у хората впечатление за безнаказаност на "големите". Вярно е, че има значение момента, кога се стига дотам. Ама по-добре късно, отколкото никога. Иначе- този, дето го грози нещо отива в парламента, поема ангажименти, лобира, осъществява ги. Затъваме все повече. Вижте колко лица с висящи или приключили дела има в парламента. Те сега ни "творят" законите.Те?!!
- Гост
Напълно съм съгласен, че трябва да се гледат делата срещу депутатите, т.е. да им се свали имунитета за да приключат делата, независимо от изхода им. Кметовете обаче нямат имунитет и нищо не пречи на прокуратурата да изчака 1 месец. Изобщо не искам да ставам адвокат на Милен Велчев, дори ще съм много доволен ако успеят да го поосъдят, пък и който да е друг от упражняващите власт. Обаче ми се струва, че в конкретния случай прокуратурата прави лошо впечатление и уронва престижа на институцията в очите на обществеността.
- вето
Напълно съм съгласен, че трябва да се гледат делата срещу депутатите, т.е. да им се свали имунитета за да приключат делата, независимо от изхода им. Кметовете обаче нямат имунитет и нищо не пречи на прокуратурата да изчака 1 месец. Изобщо не искам да ставам адвокат на Милен Велчев, дори ще съм много доволен ако успеят да го поосъдят, пък и който да е друг от упражняващите власт. Обаче ми се струва, че в конкретния случай прокуратурата прави лошо впечатление и уронва престижа на институцията в очите на обществеността.
- вето
Glavniat prokuror si e mrusen komunist i tova si e. No Milen Velchev e kopele na mrusen komunist!!! I dvamata triabva da sdadat postovete si i da gniiat v zabvenie. Velchev se izjiviava kato viden kapitalist, predstavitel na na edria biznes. A vsushtnost si e otgledan v UNSS i posle s parite na nas, bulgarite, e specializiral v Rochester i MIT. Bashta mu e Emil Velchev - izvesten komunisticheski lider. Zashto cariat go vze tova tarikatche pri sebe si moje samo da se gadae.
A che Filchev izpulniava poruchka e poveche ot iasno, ne mojem das i krivim dushata. Ako ne beshe taka, mojeshe da izchaka 25 dni i togava da zapochne povtornata si proverka.
A che Filchev izpulniava poruchka e poveche ot iasno, ne mojem das i krivim dushata. Ako ne beshe taka, mojeshe da izchaka 25 dni i togava da zapochne povtornata si proverka.
- Krivia
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|