начало

Съдът освободи младежите, обвинени за нападението в мол Съдът освободи младежите, обвинени за нападението в мол

Apel kam advokatite

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Apel kam advokatite

Мнениеот uservt » 24 Авг 2005, 14:15

Zdraveite gospoji i gospoda juristi!
Obrashtam se s golqmata molba che nqkoi 6te mi pomogne. Az sam organizator na grupa mladi hora uchenici i studenti, koito iskame da kandidatstvame po proekt finansiran ot ES. Za celta ni kazaha 4e trqbav da registrirame juridi4esko ilce, da oba4e nqmame parite za advokatskiq honorar! mnogo vi molq ako poznavate nqkoi vash kolega ot Veliko Tarnovo koito bi se zastapal i moje da ni pomogne kajete ni! Nadqvame se 4e 6te proqvite razbirane kam nas! pozdravi nai-sarde4ni
uservt

Мнениеот гостенка » 26 Авг 2005, 14:24

Има едно просто и основно правило - за да получиш, трябва първо да дадеш. Бедните ученици и студенти ходят по дискотеки, карат собствени леки автомобили и очакват спонсорство от адвокати, които, ако не вземат хонорари за работата си, как трябва да се издържат ???
гостенка

Мнениеот tzveti24 » 26 Авг 2005, 14:29

Не съм виждала досега кадърен адвокат да умре от глад :roll: и ако неискате да давате съвет по-добре не пишете въобще, дразните тези които бихамогли да го направят
tzveti24
Младши потребител

Назад към Общи дискусии