- Дата и час: 04 Дек 2024, 10:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
защото сме №1
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
11 мнения
• Страница 1 от 1
защото сме №1
Аз също съм завършила СУ и стига сте се лъгали-това е най-доброто обучение по право.Познавам юристи от други факултети и с малки изключения ситуацията е трагична.Така че се примирете най-накрая, прекалено силно си вярвате, но знанията Ви куцат, погледнете малко статистика за предните конкурси: 70% от издържалите успешно са от СУ, а 30% от останалите факултети.Факти.Останалото е словестна еквилибристика.А относно господин доцентът Русчев,колега честно не Ви разбирам.По мое време беше едно пъпчиво асистентче, което тотално ти обърква представите за ГП, защото без разяснения ни пускаше и по малко Обл.П и Търг.П.Той е един ужасен педагог, комплексар, който най-нагло дваля всички по-селски моми и по този повод поздравявам колежката Александрина от Карнобат, която си изчука доста изпити.
- далия
Re: защото сме №1
далия написа:Аз също съм завършила СУ и стига сте се лъгали-това е най-доброто обучение по право.Познавам юристи от други факултети и с малки изключения ситуацията е трагична.Така че се примирете най-накрая, прекалено силно си вярвате, но знанията Ви куцат, погледнете малко статистика за предните конкурси: 70% от издържалите успешно са от СУ, а 30% от останалите факултети.Факти.Останалото е словестна еквилибристика.А относно господин доцентът Русчев,колега честно не Ви разбирам.По мое време беше едно пъпчиво асистентче, което тотално ти обърква представите за ГП, защото без разяснения ни пускаше и по малко Обл.П и Търг.П.Той е един ужасен педагог, комплексар, който най-нагло дваля всички по-селски моми и по този повод поздравявам колежката Александрина от Карнобат, която си изчука доста изпити.
po tvoe vreme moze i da ebilo po-dobre ela sega da vidis kakvo stava anarhiq
- Гост
далия написа:Аз също съм завършила СУ и стига сте се лъгали-това е най-доброто обучение по право.Познавам юристи от други факултети и с малки изключения ситуацията е трагична.Така че се примирете най-накрая, прекалено силно си вярвате, но знанията Ви куцат, погледнете малко статистика за предните конкурси: 70% от издържалите успешно са от СУ, а 30% от останалите факултети.Факти.Останалото е словестна еквилибристика.А относно господин доцентът Русчев,колега честно не Ви разбирам.По мое време беше едно пъпчиво асистентче, което тотално ти обърква представите за ГП, защото без разяснения ни пускаше и по малко Обл.П и Търг.П.Той е един ужасен педагог, комплексар, който най-нагло дваля всички по-селски моми и по този повод поздравявам колежката Александрина от Карнобат, която си изчука доста изпити.
abe ako trqbva da sme 4estno maksimalno tiq 100 dusi koito edvam vlezli nqkakva tam pedagogika na ne znam si koe dopulnitelno klasirane i koito vsqka godina se prehvurlqt pravo ne gi vizdam za osobeo kadurni, ama haide.ta ne mislq 4e po-golqmata 4ast sa profesionalisti, ako trqbva da sum 4esten.
- Гост
Anonymous написа:далия написа:Аз също съм завършила СУ и стига сте се лъгали-това е най-доброто обучение по право.Познавам юристи от други факултети и с малки изключения ситуацията е трагична.Така че се примирете най-накрая, прекалено силно си вярвате, но знанията Ви куцат, погледнете малко статистика за предните конкурси: 70% от издържалите успешно са от СУ, а 30% от останалите факултети.Факти.Останалото е словестна еквилибристика.А относно господин доцентът Русчев,колега честно не Ви разбирам.По мое време беше едно пъпчиво асистентче, което тотално ти обърква представите за ГП, защото без разяснения ни пускаше и по малко Обл.П и Търг.П.Той е един ужасен педагог, комплексар, който най-нагло дваля всички по-селски моми и по този повод поздравявам колежката Александрина от Карнобат, която си изчука доста изпити.
abe ako trqbva da sme 4estno maksimalno tiq 100 dusi koito edvam vlezli nqkakva tam pedagogika na ne znam si koe dopulnitelno klasirane i koito vsqka godina se prehvurlqt pravo ne gi vizdam za osobeo kadurni, ama haide.ta ne mislq 4e po-golqmata 4ast sa profesionalisti, ako trqbva da sum 4esten.
da ne govorim i za tezi koito cqla godina ne znaqt kude e uniwersiteta a se sestat 4ak kato doide sesiqta.az sum obektivno gledast 4ovek. i predpo4itam da se vuzhitq na znaniqta na nqkogo , a ne na "luskavata" mu diploma.to nali tova e smisulut na obrazovanieto.ako poznaniqta sa nalice-oste po-dobre, ako ne sa, diplomata samo rabota ne vursi.moqt vuj4o susto e zavursil tuk i mi kazva neprekusnato da 4eta, kato mi privezda edin primer, 4e nikoi, sled kato e izlqzul i "vlqzul" v praktikata, ne go e pital nito kolko mu e diplomata, nito kude e u4il, vseki iska da si profesionalist, za da mu resis problema.ta znanieto ot vuzduha ne idva. a ot truda koito si polozil prez studentskite godini.a garantiram ti dosta hora gledat sega da minat bez mnogo 4etene.
- Гост
Въпроса тръгна не от това кое е наи-доброто обучение по право,а от неподготвеното изказване на Лазарчо,че СУ едва ли не давал единствените добри кадри!Това е безумно твърдение и след като сте запознати със стастиките би трябвало да се съгласите.Има райони в които преобладават специалисти завършили други юридически факултети и като казвам специалисти имам точно това предвид,а не просто практикуващи.Доколкото за СУ никаде не съм споменала,че не подготвя добри кадри,но и той като навсякъде си има черните овце.Естествено той за сега си е с наи-голямо реноме и е разбераемо,много големи мозъци са излязли от него и дори сега ни преподават и то го правят в почети всички факултети.Нали не мислите,че си подготвят два вида лекции-едни за СУ и едни за всички останали.Всички тези спорове са безумица,защото както много вече споменаха важното е качеството на студента,на юриста,а едва тогава университета в който се е подготвял
А за Русчев-не знам какъв е бил по ва6е време,но сега е много добър преподавател,а и доколкото съм чувала и практик(това не го казвам заради шестицата,тя дори не е моя,а я споменах,понеже наистина момичето се спрви добре и то съвсем не по зубърски
- neviadv
- Младши потребител
студент написа:Абе хайде вземете се най-накрая с тоя Русчев.То такава любов....
Продължаваш да се излагаш,замисли се
- neviadv
- Младши потребител
Стига смешници във форума!
Ако някой има претенции към "магаретата" да се изучи на магаритарски и , в случяй че някое магаре го разбере - внимателно да предприеме "меренето".Задължително с лице към ....
Не ви ли омръзна да спрягате темата"кой е по-по- най-"!?! Патента е на бате Енчо/да е жив и здрав/! СУ,ЮЗУ,ВТУ - но моля ви драги! Кой и къде отстоява честта ... и то само с факти!
И стига "дечковски изпълнения"!!!
Lex-а е място в което следва да се трактуват сериозни въпроси, категорично не е място за непрофесионални риторични схватки, повярвайте ми !
Ако някой има претенции към "магаретата" да се изучи на магаритарски и , в случяй че някое магаре го разбере - внимателно да предприеме "меренето".Задължително с лице към ....
Не ви ли омръзна да спрягате темата"кой е по-по- най-"!?! Патента е на бате Енчо/да е жив и здрав/! СУ,ЮЗУ,ВТУ - но моля ви драги! Кой и къде отстоява честта ... и то само с факти!
И стига "дечковски изпълнения"!!!
Lex-а е място в което следва да се трактуват сериозни въпроси, категорично не е място за непрофесионални риторични схватки, повярвайте ми !
- D.M.
Престанете да си избивате комплексите, не сте интересни! Нормалните хора не се тупат в гърдите къде са завършили и не досаждат на околните с тази информация. Това се отнася и до двата "лагера".
- infinity
- Нов потребител
11 мнения
• Страница 1 от 1
|
|