- Дата и час: 03 Дек 2024, 18:15 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ВЛЮБЕНА СЪМ
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: ВЛЮБЕНА СЪМ
Аз ще излизам с едно очарователно девойче тая вечер. Пожелайте късмет на Малкия! Ако стане работата ще разпънем една гигантска софра да ви изпонапия някъде, а на влюбените пожелавам проникновенната мисъл "Ние все чакаме да дойде нещо, а то не идва . . . и не идва . . . защо е така? защо всичко е илюзия? - животът . . . смъртта . . . желанието да бъдем обичани . . ." да си остане чисто и просто един цитат!
- kafeto
- Потребител
Абе късмет ти желая (освен ако довечера се срещаш с оная, дето и аз съм си я харесал, тогава ти желая лош късмет :-), ама защо си избрал баш днеска за ден за среща?!
Всички като, че ли имат някакво понеделнишко отвратително настроение, а може би е повлияно и от времето навън.
И "Kafeto" - не, че ни си го знаеш, но аз пак да припомня, че не кафе трябва да пиете довечера, а нещо по-силно ;-Р
Всички като, че ли имат някакво понеделнишко отвратително настроение, а може би е повлияно и от времето навън.
И "Kafeto" - не, че ни си го знаеш, но аз пак да припомня, че не кафе трябва да пиете довечера, а нещо по-силно ;-Р
- gov. employee
Ha,4estito!Ama ot men da znaesh,4e vlubvaneto ne e za cial jivot.....Kato premine parvata palna pishi ni pak:)
- petrova_
- Младши потребител
Първата вълна мина....втората ни донесе съвместно съжителство с още по-силно влюбване и.........куче...:)))
- BBBB
Много се радвам за вас! Продължавайте все така да се обичате.
- mpp
- Младши потребител
Da, ponege sme vlubeni i zagubeni, ta i zatowa cqloto ni prawosydie ne e kakto trqbwa, ama NALi...I ponege sa se nawydili tolkowa prawni fakulteti, ta ka4estwoto-po dobre izob6to da ne goworim za takowa. A za otno6enieto na prepodawateli, i za korupciqta sred sudii, da ne goworim. Imenno poradi towa, neznaq ot kyde wi idwa samo4uwstwieto, kakto ste ni6to
- Nikolin4o
Какъв е тоя пък , дето му е крив целя Свят . Сигурно е самотен , незадоволен и безпаричен .
А на влюбениете браво и късмет . ЛЮБОВТА ЩЕ СПАСИ СВЕТА .
А на влюбениете браво и късмет . ЛЮБОВТА ЩЕ СПАСИ СВЕТА .
- гала
"Нищо", драги Николинчо, е онова, все пак нещо, което правиш сам с цел да направиш нещо, но в крайна сметка е нищо, понеже не отива по предназначение....
Освен това, "нищо" е и това, което казваш, защото се опитваш да кажеш нещо, но отново казваш нищо, пак, защото отива не по предназначение..
И не на последно място, "нищо" не сме ние, защото правим нещо и то хубаво, което е с огромно предназначение, много далеч от "нещата", които казваш.....
Важното е да се обичаме, к'во да я мислим тая корупция, тя и сама може да се оправи..
Освен това, "нищо" е и това, което казваш, защото се опитваш да кажеш нещо, но отново казваш нищо, пак, защото отива не по предназначение..
И не на последно място, "нищо" не сме ние, защото правим нещо и то хубаво, което е с огромно предназначение, много далеч от "нещата", които казваш.....
Важното е да се обичаме, к'во да я мислим тая корупция, тя и сама може да се оправи..
- BBBB
И какво сте криви за качеството на образованието, всеки сам решава дали да учи здраво или да си плаща...
- Com
И за бурята онзи ден във Варна сме виновни...ама Николинчо е пропуснал да го спомене...
- Mb}|{bT
ЗДРАВЕЙТЕ,РАДВАМ СЕ ЗА ВАС И БИХ ИСКАЛА ДА ЗНАМ КАКВА Е РЕЦЕПТАТА ДА СИ ВЛЮБЕН И ЩАСТЛИВ
- nejka67
- Нов потребител
Рецептата да си влюбен и щастлив е да имаш късмета да срещнеш половинката си)).Оная която Ин на твоя Ян или Ян на твоя ИН-)))
Радвам се за влюбените. Вярвам, че вие сте двете половинки на едно цяло. Ако пък решите да се вземете-))) в смисъл да формализирате отношенията си с граждански брак, не забравяйте да пишете тук.Ние само това чакаме за да пием по едно за ваше здраве!
Айде и умната! Щастие, любов и разбирателство!
Радвам се за влюбените. Вярвам, че вие сте двете половинки на едно цяло. Ако пък решите да се вземете-))) в смисъл да формализирате отношенията си с граждански брак, не забравяйте да пишете тук.Ние само това чакаме за да пием по едно за ваше здраве!
Айде и умната! Щастие, любов и разбирателство!
- Pitanka
...
Очите ми са твои, само твои.
Очите ми са знакът на небето.
Не се промъквай в техните покои.
Ще се изгубиш, а не е прието.
Ти имаш всичко, за да ме издаваш
в съня си и да викаш спомен.
Не искай повече! Не ме предавай
на случаите - океан огромен.
Бъди такъв - безкрайно разтревожен,
но не дълбай в онези дивни нощи.
Не искай да ме прочетеш - не можеш,
защото трябва да живееш още.
Очите ми са твои, само твои.
Очите ми са знакът на небето.
Не се промъквай в техните покои.
Ще се изгубиш, а не е прието.
Ти имаш всичко, за да ме издаваш
в съня си и да викаш спомен.
Не искай повече! Не ме предавай
на случаите - океан огромен.
Бъди такъв - безкрайно разтревожен,
но не дълбай в онези дивни нощи.
Не искай да ме прочетеш - не можеш,
защото трябва да живееш още.
- shveda
- Потребител
Re: shveda
Кафе, вярно е, че от любов боли, но на твоите години трябва да изпиташ тази болка, задължително! Чак след това може да си позволиш да стоиш на страна от тези чувства. Приеми го като съвет, защото един ден ще ти се струва, че си пропуснал нещо много важно в живота си.
- shveda
- Потребител
Невероятно, но понякога и при нас се получава.
- shveda
- Потребител
|
|