- Дата и час: 03 Дек 2024, 23:00 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ ЕВРОПЕЙЦИ!!!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ ЕВРОПЕЙЦИ!!!
А ти какво предлагаш, мари, Марианчице, за бъдещето на България?
- Ралица
Re: ЧЕСТИТО ЗАВРЪЩАНЕ!ДОБРЕ ДОШЛИ ОТНОВО В ЕВРОПА!
Абе вие тука всичките сте болни пичове.... С тоя скептицизъм далече няма да стигне държавата ни....
- Ралица
по скоро реализъм, за какво сме им, ако не за сметище на ядрените им реактори, за военни бази и евтина работна ръка, с две думи бели роби. наивна сте , ако мислите , че ще сме равни с тях, все ще ни намерят цаката.
- 789
Ооох, я моля ви се, с повече самочувствие......
- Ралица
въпросът не в самочувствието, а до това на каква плоскост всъщност са отношенията ни с европейския съюз. и на мен ми се иска всичко да е розово и да хвърча в облаците, но реалността е друга. равноправни ли сме, защо ни принуждават да си затворим АЕЦ, за да може Франция, която има силно лоби, чрез АЕЦ "Черна гора ", да продава ток на държави , на които до скоро продавахме ние. дори не можем да се сравняваме с Чехия и Полша, просто защото тях ги третираха по- друг начин.
- 789
Ама и твоя мозък е здраво промит......ако въобще има подобно вещество в черепната кутия!
- bateto
Аз отдавна съм на твоето, но няма смисъл да се коментира. Това вече е необратим процес. Остава да си седнем на петобуквията и да извлечем ползите от него, като тушираме недостатъците. Останалото е "много приказки на пазара"!
- enigma
А това за работната ръка!!!
Хайде мислете трезво - около 2 000 000 трудоспособни на фона на огромния ЕС - май населението му е към 280 000 000 в момента. Това е напълно несериозно твърдение.
Ядрени отпадъци. Това без коментар.
Истината е необходимостта от буфер срещу Азия и Русия. Нищо друго. Географско местоположение - което винаги е било проклятието и късмета ни. Бжежински май го беше формулирал като "непотопяем самолетоносач по средата на Балканите" плюс транспортните връзки и границите на изток. Това е.
И слава богу ни дава този път шанс да скъсаме веднъж завинаги с азиатския империализъм от всякакъв вид и да се присъединим към цивилизования свят. Останалото си зависи само и единствено от нас!
Хайде мислете трезво - около 2 000 000 трудоспособни на фона на огромния ЕС - май населението му е към 280 000 000 в момента. Това е напълно несериозно твърдение.
Ядрени отпадъци. Това без коментар.
Истината е необходимостта от буфер срещу Азия и Русия. Нищо друго. Географско местоположение - което винаги е било проклятието и късмета ни. Бжежински май го беше формулирал като "непотопяем самолетоносач по средата на Балканите" плюс транспортните връзки и границите на изток. Това е.
И слава богу ни дава този път шанс да скъсаме веднъж завинаги с азиатския империализъм от всякакъв вид и да се присъединим към цивилизования свят. Останалото си зависи само и единствено от нас!
- enigma
Предлагам българите да вземат решение за бъдещето си, а не шепа гъзоблизци и чуждопоклонници да вземат поредното грешно решение за държавата, за която искаме да я смятаме за родина. Може да звучи високопарно, но това е моето мнение. Ралица, защо не се замислиш това, което вече се отчита официално - всяка държава, която е влязла в ЕС, плаща много скъпо - високи цени, увеличение на безработицата, големи вноски за участието в ЕС, и други ще вземат важните решения за цялата нация. Може би понятието суверенитет трябва да го махнем от речниците. То вече няма да ни трябва. Не ни е необходим и огромния чиновнически апарат, нито Конституцията. Ще ни интерисува само европейската. Нашите депутати ще са 18 - и ще е чудо ако останалите над 700 разберат, че те същуствуват, като ли да участват във вземането на решения. А квотите за производство, които ще доубият нашето родното производство? А замисляла ли си се защо от години българското образование е последна грижа на т.н. управляващи? Защо следват чужда воля - да се унищожи нашето добро образование! Простите хора лесно се управляват. И ще бъдат добри слуги на западняците! Честита Европа!Кажи от т.н. чужди инвеститори- вода, ток, телефон - всичко поскъпва! Това е светлото бъдеще! УРА!!!
- marianchica
Енигма, точно тук не дооценяш политиката на Европа към т.нар.Евразия. Мисля че грешиш. От този аспект разглеждай присъствието на Европа в този регион, кокетирането на Европа с Индия/ със СТО в глобален план/. Ако тя се откаже от този регион мисля, че с ЕС е свършено. А на Ралица определено и липсва реализъм. В най близък план за нас стоят въпросите с премане на Конституцията., т. е нашето лобиране във Франция. Дано изхода на референдума там не усори процеса на прекрояване. Абсолютно лично мнение.
- Moron
Честито на едни, сърдито на други. Ч написа:
> ХА-ХА!
> ХА-ХА!
- ahini
- Нов потребител
Слава Богу!!!Има все още българи,на които мозъците не им са промити от посткомунистическата пропаганда!
- stavrev
- Потребител
Разбира се.Да не забрявяме,че ЕС започна преговори и с Турция.Това означава, че те въобще не искат да се ограничат само с християнския свят. А самото влизане на Турция в ЕС означава край на България.
Е,Енигма,как си мислиш на някой от европейчетата/доколко въбоще са европейци щом преговарят с Турция е друг въпрос/ще им мигне ли окото за България? Веднага ще я джиросат ,на който им е изгодно.
Всъщност,най-големият проблем е че влизането ни в ЕС не се прави от българи, съответно дори и наистина да имаме нужда от това, то не е направено както трябва и може да се окаже вредно за България. А пък дори и на тероия да не е вредно,с подобни мижитурки и НЕбългари в управлението ние абсолютно нищо няма да сечелим .
Така че скъпа празнословна и лозунгообичаща Ралица, гледай като влезем в ЕС да не се главозамайваш,че така изневиделица си станала европейка, ами трябва да работиш за националните интереси,т.е. твоите лични интереси.Ако си българка, разбира се.
Е,Енигма,как си мислиш на някой от европейчетата/доколко въбоще са европейци щом преговарят с Турция е друг въпрос/ще им мигне ли окото за България? Веднага ще я джиросат ,на който им е изгодно.
Всъщност,най-големият проблем е че влизането ни в ЕС не се прави от българи, съответно дори и наистина да имаме нужда от това, то не е направено както трябва и може да се окаже вредно за България. А пък дори и на тероия да не е вредно,с подобни мижитурки и НЕбългари в управлението ние абсолютно нищо няма да сечелим .
Така че скъпа празнословна и лозунгообичаща Ралица, гледай като влезем в ЕС да не се главозамайваш,че така изневиделица си станала европейка, ами трябва да работиш за националните интереси,т.е. твоите лични интереси.Ако си българка, разбира се.
- stavrev
- Потребител
Допадат ми вашите мнения,всеки е прав по своему,а всички в едно - трудно ще станем европейци ,докато съществува тази невежа и корумпирана прослойка,наречена ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ.За мен тя е символ на
некомпетентност,тромавост,корупция ,беззаконие и какво ли още не...Същите са и политиците - нашите мили ,родни / уж народоизбранници./С такива управници трудно ще подредим държавата си,така че да заприлича на европейска....
Ако зависеше от мен "дереджето" на този изстрадал народ, първо:
-въвеждам Крумовите закони
- Народното Събране не повече от 60 души -само експерти ,избрани мажоритарно
-в управленческите структури -само млади хора до 40 год
- с мафията няма да мога да се справя, но нея оставам на .... вас!!!!!!
Млади хора ВИЕ сте на ХОД!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз вече съм над 50-те........
некомпетентност,тромавост,корупция ,беззаконие и какво ли още не...Същите са и политиците - нашите мили ,родни / уж народоизбранници./С такива управници трудно ще подредим държавата си,така че да заприлича на европейска....
Ако зависеше от мен "дереджето" на този изстрадал народ, първо:
-въвеждам Крумовите закони
- Народното Събране не повече от 60 души -само експерти ,избрани мажоритарно
-в управленческите структури -само млади хора до 40 год
- с мафията няма да мога да се справя, но нея оставам на .... вас!!!!!!
Млади хора ВИЕ сте на ХОД!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз вече съм над 50-те........
- мина
БЪЛГАРИН=ЕВРОПЕЕЦ написа:
> Затлъстяване...
> ХАХАХА
> Гуспойце, а виждала ли си германците и янкистанците /жителите
> на САЩ, щото не са жители на континентите Америка/ на какво
> приличат.
> Затлъстяване...
> ХАХАХА
> Гуспойце, а виждала ли си германците и янкистанците /жителите
> на САЩ, щото не са жители на континентите Америка/ на какво
> приличат.
- мина
Едно е бизнес и политически отношения, друго е външна физическа граница. Едното няма общо с другото. Нека все пак да напривим разграничението. Ролята на БГ ще е на филтър за Евразия - чисто физически, какъвто беше Унгария например, и на плацдарм за бизнес експанзия.
- enigma
Хайде сега пък Турция - с тези условия, които и поставиха просто не е реалистистично да се мисли, че това са сериозни преговори. А само като си представиш, че присъединяването й ще се решава чрез референдум във Франция например и може пряко да се направи извода, че това е политическо кокетиране. С каква цел - не знам, не съм висш политик на ЕС. Може само да се предполага, че действа Бисмарковия принцип.
- enigma
|
|