начало

Съдът освободи младежите, обвинени за нападението в мол Съдът освободи младежите, обвинени за нападението в мол

ХАЙДЕ НА МОРЕ !!!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот студентка » 05 Авг 2005, 16:41

Студентките май станахме две :) Конкуренцията навсякъде е жестока :lol:
студентка

Взаимопомощ

Мнениеот Ant » 08 Авг 2005, 01:44

Е, те това е, те - форум за взаимопомощ!
:)

А, ако на някоя позасукана студентка или колежка и се минава през Варна, може да се окаже,че не е зле, да поспрем писалките!

Хайде, че ще завали от много мъдруване!

:)
Ant

Мнениеот Колебаещ се » 08 Авг 2005, 16:26

:?: Предстои ми път към морето, ама като гледам времето, май пак няма да се отлепим от масите.
Нищо де, край морето и Бургаското пиво не е лошо, ама ни излиза лошо име на гилдията :wink:
Колебаещ се

Мнениеот гений75 » 09 Авг 2005, 09:26

Аз не пия Бургаско, много е гадно. С извинение към бургазлийки!!!!!!!!
Чехкинчетата по ме кефят! САМО СТАРОПРАМЕН!!!!!!!!!!!!!!!!ХА-ХА.
гений75

Мнениеот сладурана » 09 Авг 2005, 09:52

Може ли да се сравняват чехкинчетата с БЪЛГАРКИТЕ???????? Гений 75 най-хубавата жена е българката......тя притежава комплекс от качества , за които чужденките могат само да си мечтаят........пробвай и ще се увериш сам:)
сладурана

Мнениеот гений 75 » 09 Авг 2005, 10:00

Знайш ли що понякога по ми харесват - щот не им разбираш езика и все ти е тая кво говорят. Понякога българките могат да бъдат страшно досадни с вечните им оплаквания и ходене през 5 минути до тоалета!
гений 75

Мнениеот сладурана » 09 Авг 2005, 10:33

хахаха, просто на такива попадаш.....качествените българки са много, трябва само да се огледаш около себе си... :wink:
сладурана

Мнениеот гений75 » 09 Авг 2005, 11:40

:roll:
гений75

Мнениеот kalia » 09 Авг 2005, 13:52

аз пък ще взема да се засегна от изказването за бургазлийки. Много са /сме/ си готини....
kalia

Мнениеот гений 75 » 09 Авг 2005, 13:55

Ама бирата е гадна, бе кукло!
гений 75

Мнениеот гений75 » 10 Авг 2005, 13:04

Тъй е!
гений75

Мнениеот long hands » 17 Авг 2005, 13:24

:mrgreen:
long hands

Предишна

Назад към Общи дискусии