начало

Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища

Ахмед Доган - наглият шантажист

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Ахмед Доган - наглият шантажист

Мнениеот 123 » 24 Май 2005, 15:47

Няма да отмре. Доган се нуждае от нея, без нея той е никой. Бъдещето в ЕС няма да е розово.
А кой е момко не се знае- може да се окаже , че съм ви батко. Тогава ще се обръщате към мен с: Бате! А аз снизходително ще ви отвърна: Кажи ,моето момче.
123

За 999

Мнениеот 123 » 25 Май 2005, 15:24

999, обади се.
Стана скучно без вас, губим скорост. Вярно е, че се нахвърлихме върху ви, но вие не го слагайте на сърце.
Господин gega се опитва да ви замести, но неуспешно.
123

Мнениеот ipon » 25 Май 2005, 20:49

прочетено във пресата и други форуми: Ахмед Демир Доган /по рождение Ахмед Демиров Докеров/ е р. 29.март.1954 г. в с.Пчеларово обл.Добрич.Родителите му не са турци,а циганка и татарин.Маъка му напуска домът им/бордеъ в края на селото/ и се заселва в с.Дръндър обл.Варна.Има три сестри.Като по-отворено,циганче,и с особеното внимание и подкрепа от тогавашнита власт,успява да завъръши средно образование,записан е в СУ "Кл.Охридски" филосовски факултет,получава диплома през ,1981 год. и го пращат да учи в АОНСУ/ВШ на ЦК на БКП/ назначен е като научен сътруудник в института по фирософия към БАН секция Диамат.Първия му псевдоним като агент на ДС е "Ангелов",след това във ВКР получава псевдонима Сергей,а на 12.08.1974 год. е превербован от ВКР/военно контраразузнаване/с псевдонима "Сергей",след това на 21.06.1976 г. е прехвърълен в 1-во управление ДС/външно политическо разезнаване/
с псевдоним "Сава" къдете официално е изключен като агент на 06.март.1988 год. .При преименоването той получава името Меди Доганов и впоследствие остава с фамилията Догат при новото преименовани вече с арабско-тюркси имена/ имената на преименованите не се възстановиха а им се дадоха нови имена по примера на Турция/.Интресното в случая е,че Доган е осъден на 10 л.с през 1986 год. но остава да е действащ агент"Сава"!?.
Това е накратко биографията на този шмекер.За да се ограничи влиянието на кукловодите му в България ,трябва да се гласува масово за някоя от българските партии/най-добре за новите формации/ и тогава бандата наречена ДПС няма да преодолее 4 % бариера и ахмедчо ще бъде отстранен от своите създатели.
ipon
Потребител

Re: За 999

Мнениеот sien » 26 Май 2005, 00:55

Абе 123 ти толкова мизерно-лекомозачен,че направо се чудя как си се научил да употребяваш компютър,та чак и с интернет да си служиш.Ако съм на твое място повече не бих си позволил да излайвам не друга а даже юредическа тема в този форум,поради простата причина,че го привиш прекалено низш,което не в хармон със сайта.И не си прави труда да ми отговаряш защото няма да влизам в темата друг път.
sien

Мнениеот Smeholandia » 27 Май 2005, 14:27

До всички смехурковци!
Страхотна тема за “коне с капаци”! Защо обаче всички вие, ревностни коментатори не се опитате да поставите вместо името на Доган и други видни имена от “върхушката ни”? Е, с малко уточнения коментарите пасват идеално за всеки един от тях, нали? И какво правим тогава? Преливаме “от пусто в празно” и накрая пак сме с празни ръце. И глави :)
И едно специално послание към enigma: Не е задължително условие да проповядваш тази религия, за да знаеш, че се пише мюсЮлманин. Ей така, от обща култура! Поне като ще се правим на компетентни по толкова много въпроси, да знаем как се изписват думичките :)
Желая Ви “раждането” на по-стойностни теми за дискусия!
Smeholandia

За Sien, дружката Доганова

Мнениеот 123 » 27 Май 2005, 14:57

Приемам, че посланието е за 123, макар да е озаглавено "За 999". 999 не се обади, да ме задвижи, но случайността ми прати Вас, съдбата е неотвратима. Силно се надявам да не сте момиче, ще чуете лоши думи.
Пуснали сте съобщението посред нощ - личи си кой е нямал работа. Да не сте се попипвали, докато пишите. Това ли успяхте да измъдрите цяла нощ.
Защо не вземете отношение по темата?Пишете: Шантажист ли е Доган, полезен ли е, ДПС еническа партия ли е, ще отмре ли с времето и т.н.
Казвате да не отговарям. Трябва. Тайно се надявате на това. Затова сте пуснали съобщението. Преследвате две цели: Първо, да запушите усти. Второ, по възможност да разберете колко души сме на един и същи акъл, а при късмет и от къде сме. / Нашата цел спрямо вас е същата/
Обиждаш лично мен, но косвено целите всички, които имат близки до мен възгледи. Тези, които искат унитарна и еднонационална държава, каквато сме поне на книга. Държава без анадолски феодали и "пета колона". С тези ли искания принизяваме нивото на форума? Все още живеем в националната си държава. Може това да не ви харесва- свят широк, напуснете.
Как при моя плитък ум съм се научил да боравя с компютър - Имам развита животинска интуиция, лесно възприемам, рядко повтарям грешките си. АЗ съм развиващ се плебей-примат. Чарлс Дарвин би се гордял с мене. С тези животински сетива усещам- воните душевно. Какъв ли сте: еничер, гъркоман, македонист, глобалист, лъжелиберал. Търсите съвет във форума как да си смените името, много късно сте се сетили.
Вас успешно ви цереше един човек, но той се спомина през 1990 г. в Рим. Когато му чуехте името, ви се прибираше фъш...та от страх. Но сега времената са други, трябва да залагаме на доброто,да ви пипат леко и меко.
Във форума сте росна ливада и профан /освен ако не се подвизавате под няколко имена/, проверих с търсачката всички теми по които сте участвали. Единственото, което открих от вас е, цитирам "факан мошеник" и "бой по главата с нещо твърдо", второто на латиница.
Подминали сте Учение за държавата и Конституционно право, ако въобще сте следвали. Как сте с Наказателно право? Подготвям нова тема, как ли ще ми попречите да я пусна, чудно ми е.

В заключение: Ако не сте готов, не влизайте в спор, ЩЕ ВИ СДЪВЧАТ И ИЗПЛЮЯТ.
Вечно Ваш, 123

[%sig%]
123

Мнениеот Икономиста » 27 Май 2005, 15:16

ТРЯБВА ВСИЧКИ ДА РАЗБЕРАТ ЕДНО НЕЩО

1. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ ТУРЦИТЕ, ЦИГАНИТЕ И ПОМАЦИТЕ/БЪЛГАРОМОХАМЕДАНИТЕ/ СА ВЕЧЕ ПОЧТИ КОЛКОТО БЪЛГАРИТЕ

2.ДОГАН ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ В ПАРЛАМЕНТА ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА.

3.СЪЩЕСТВУВАТ И РЕДИЦА ДРУГИ ПРИЧИНИ. ТАЗИ ПАРТИЯ ДА ВЛИЗА В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ.

4. МНОГО ЩЕ Е ИНТЕРЕСНО ПО КАКЪВ НАЧИН НЕГРАМОТНИЯТ КОНТИНГЕНТ НА ТАЗИ ПАРТИЯ ЩЕ БЪДЕ "ЗАВЕДЕН" ДО УРНИТЕ И КАК ЩЕ ИМ БЪДЕ ОБЯСНЕНО КАТО НЯМА ЦВЕТНА. А ИНТЕГРАЛНА БЮЛЕТИНА..
Икономиста

Мнениеот Smeholandia » 27 Май 2005, 17:01

Ами, много просто: "неграмотния контингент", плюс икономистите ще трябва да отбелязват с Х срещу партията, която за целта си има и номерче, а освен икономистите и неграмотните хора познават цифрите, поне за да боравят с пари :)
Smeholandia

АТАКА!

Мнениеот Deftones » 27 Май 2005, 17:08

Да върнем България на българите!
Deftones

Re: Има начин

Мнениеот Nabluidatel » 28 Май 2005, 09:36

Абе аз не знам каква е целта на тези теми, но мисля, че чрез тях се отклонява вниманието от инстинските бандити. Едва ли не турците са виновни за състоянието на държавата. Хайде да бъдем честни. Доган ли създаде мутрите, той ли е виновен за това, че държавата е прогнила от корупция, той ли е виновен за наркотичната зависимост на един доста голям процент от младото поколение, турците ли са тези които ви разбиват колите и обират апартаментите ви. Ако се замислите ще видите, че това малцинство най-малко е отговорно за проблемите в страната. Или както се изрази един посетител на форума по една друга тема: "турчина трябвало да си сади тютюна и това е". Е колеги това направо е смешно. Когато трябва да се работи тежката работа, то те да я вършат. Ами тези хора нямат ли и права. Не могат ли да завършат висше образование, не могат ли да работят и те на прилична работа и т.н.
Всъщност виждам че не се прави разлика между турци и мосюлмански цигани. Тези чернилки дето ги виждате че си говорят на турски са си роми както и християнските цигани. Е на тях разбира се им е по изгодно да се наричат турци.
Като сте толкова големи патриоти направете така, че истинските виновници да си понесат последствията. Не, че Доган е цвете, но най-малко пък от политиците той носи отговорност.
Nabluidatel

Мнениеот Икономиста » 28 Май 2005, 14:13

Да не би да отричате че в България има много неграмотни хора, на които ще им е изключително трудно да маркират необходимото поле.
Ако е така значи живеете някъде другаде.
Икономиста

За Nabluidatel

Мнениеот 123 » 28 Май 2005, 14:32

Обсъждаме А. Доган и неговия слугинаж в партийното ръководство на ДПС, а не турците въобще. НЯМА КОЛЕКТИВНА ВИНА.
Дали могат да работят и учат - да, могат. Стига да не ги пробутват само заради етническия им характер и вероизповедание.

[%sig%]
123

За Smeholandia

Мнениеот 123 » 28 Май 2005, 14:54

"Конете с капаци" все пак виждат част от света около себе си, за разлика от вторачилите се в пъпа си.

Няма мъртвородени теми - има явление /Доган и етн. партия/, от това произтичат проблеми, следователно има тема, има за какво да се говори, а когато се разговаря не се знае откъде ще изкочи нещо.

За останалото съм съгласен с вас - много са като него, толкова много, даже объркващо . Но все един е най-дразнещ и вреден.

[%sig%]
123

Re: АТАКА!

Мнениеот brato » 28 Май 2005, 22:37

Успех на всички достоини българи !
brato

Мнениеот enigma » 29 Май 2005, 02:30

Читакът си е явно читак, както казах. Не е задължително да си "мюсюлманин" за да направиш разликата между турчин и читак.
enigma

Мнениеот vot » 29 Май 2005, 17:19

начикът е ясен АТАКА !!!
vot

Мнениеот vot » 29 Май 2005, 17:54

Из полицейски протокол за разпит:
"Отначало обвиняемият упорито мълчеше. После изведнъж започна да отрича предишните си показания."
vot

Мнениеот gega » 29 Май 2005, 21:50

Стига пхростотии, бе тате!:))
gega

Re: За Nabluidatel

Мнениеот Nabluidatel » 30 Май 2005, 09:21

Така е, ама я слушай Волен Сидеров какви ги блещи. Аз понякога бях склонен да се съглася с него за някои неща по адрес на Доган и обкръжение, ама като изтърси в едно предаване, че НАТО ни въвлекло в Ирак и ми стана ясен и този тип.
Иначе права права, ама съм твърдо против това, да гласуват хора докарвани с рейсове и т.н. Всъщност да ти кажа много от местните в малките населени места нямат и избор, защото после при броенето на бюлетините ако има накоя и друга освен тази на ДПС, то няма и тютюна да се изкупи. Говоря за селата например, където има само турско население.
Nabluidatel

Мнениеот bg2 » 30 Май 2005, 17:37

Остра сабяр дългоцевна пушка и други
bg2

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии