- Дата и час: 03 Дек 2024, 22:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ ЕВРОПЕЙЦИ!!!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ ЕВРОПЕЙЦИ!!!
Ехее, ако от сега се плашите от конкуренцията отвън, значи за никъде не сте....
- Ралица
Ама аз не се плаша от конкуренцията,а от ДИСКРИМИНАЦИЯТА на българите в собстевната им държава.
Впрочем никога не бих работил за чужда фирма, така че нямам намерение да се конкурирам с който да е било в тази област.
Впрочем никога не бих работил за чужда фирма, така че нямам намерение да се конкурирам с който да е било в тази област.
- яstavrev
Само едно нещо е пропуснато в сценария - кога и откъде ще тръгне новият националсоциализъм:)
- bateto
Скъпа,нещо по същество напиши.Нещо по поставанети в тази тема въпроси.Там си направо безмълвна.
Да се раздават квалификации е най-лесно.Типично по комунистически,нали?
Да се раздават квалификации е най-лесно.Типично по комунистически,нали?
- stavrev
- Потребител
Браво!!! Така си е!
- justine
- Потребител
Ами ето малко коментар:
"Новите европейски членове доволни
Новите страни-членки на ЕС са доволни от това, което им е донесла първата година в Евросъюза. Оптимизмът на поляците, чехите и словаците расте, тъй като не се е изпълнила нито една от прогнозите за икономически колапс и второразредно членство, става ясно от баланса на ефектите от пълноправното членство в навечерието на годишнината от разширяването на ЕС на 1 май. Полското правителство изготви доклад за ефектите на разширяването, в който доказва, че не са се осъществили прогнозите на евроскептиците, че Полша ще бъде наводнена от евтини западни стоки и че малките и средните предприятия ще фалират. Според доклада, от влизането си в ЕС до края на тази година Полша е получила от евробюджета 1,5 млрд. евро повече от сумата, която е внесла в общата каса в Брюксел.
В Чехия, където страховете бяха, че цените ще достигнат европейските, а ниските заплати ще се запазят, се оказва, че цените в хипермаркетите са останали на миналогодишното ниво, а заплатите са се вдигнали средно с 5%."
копито е от днешния брой на "Монитор"
"Новите европейски членове доволни
Новите страни-членки на ЕС са доволни от това, което им е донесла първата година в Евросъюза. Оптимизмът на поляците, чехите и словаците расте, тъй като не се е изпълнила нито една от прогнозите за икономически колапс и второразредно членство, става ясно от баланса на ефектите от пълноправното членство в навечерието на годишнината от разширяването на ЕС на 1 май. Полското правителство изготви доклад за ефектите на разширяването, в който доказва, че не са се осъществили прогнозите на евроскептиците, че Полша ще бъде наводнена от евтини западни стоки и че малките и средните предприятия ще фалират. Според доклада, от влизането си в ЕС до края на тази година Полша е получила от евробюджета 1,5 млрд. евро повече от сумата, която е внесла в общата каса в Брюксел.
В Чехия, където страховете бяха, че цените ще достигнат европейските, а ниските заплати ще се запазят, се оказва, че цените в хипермаркетите са останали на миналогодишното ниво, а заплатите са се вдигнали средно с 5%."
копито е от днешния брой на "Монитор"
- enigma
Аз пък чух,че чешкият премиер е казал,че ЕС е заплаха за Чехия.
Но дано е така както се пише по-горе.Наистина се надявам.
Все пак имам все още доста съмния поради простия факт,че Чехия и Полша едва ли са договаряли по маниера на Кунева-Пръмова и Моника Паси.Нали знаеш как са ги наричали еврочиновниците нашите"преговарящи"?
Но дано е така както се пише по-горе.Наистина се надявам.
Все пак имам все още доста съмния поради простия факт,че Чехия и Полша едва ли са договаряли по маниера на Кунева-Пръмова и Моника Паси.Нали знаеш как са ги наричали еврочиновниците нашите"преговарящи"?
- stavrev
- Потребител
A, ти - къде живееш????????????????????
Тук не става дума за възрасти, поколения и обазования - виж, какво стана с много други малки хора в ЕС...
Аз съм видял.
Ти, да не мислиш, че "Онези" ще ти изчистят Л...та?
Тук не става дума за възрасти, поколения и обазования - виж, какво стана с много други малки хора в ЕС...
Аз съм видял.
Ти, да не мислиш, че "Онези" ще ти изчистят Л...та?
- Ant
Ралица, ти си отчаяна ученичка..или още по-зле..
За твое сведение, някои могат да сравняват не просто бедни и богати държави, а неща, много по-сложни.
За твое сведение, някои могат да сравняват не просто бедни и богати държави, а неща, много по-сложни.
- Ant
А, какво ще стане със немския адвокат и подкупния бг съдия? - Май не е трудно, да си предсавим?
- Ant
И ти им вярваш???????????
Иди и иж, дали са така доволни!
Иди и иж, дали са така доволни!
- Ant
Ами аз съм там от доста време.
Има всякакви - тия които са се квалифицирали и мислят бързо са предоволни. Има и естествено географски признак, особено за поляците.
Има и особен феномен - тия, които знаят само да искат и други да са им виновни, да лапат и да не могат една тухла за иззидат като знак за съзидателно мислене са навсякъде недоволни.
Но в края на краищата има еволюция и естествен подбор, нали!?
Има всякакви - тия които са се квалифицирали и мислят бързо са предоволни. Има и естествено географски признак, особено за поляците.
Има и особен феномен - тия, които знаят само да искат и други да са им виновни, да лапат и да не могат една тухла за иззидат като знак за съзидателно мислене са навсякъде недоволни.
Но в края на краищата има еволюция и естествен подбор, нали!?
- enigma
Ами в интерес на истината, Ставрев, не мога да дам едозначна оценка. Но виждам примерно все по-често поляци, унгарци и чехи, които са истински ЕС граждани по манталитет и доходи. А моето мнение за това, за какво точно ме е грижа, мисля го обсъждахме. Нямам сили да ме интересува съдбата на хора, коита само могат да искат. Не го казвам обобщаващо - или ще избие ново поколение в тая държава, или тя просто няма основания да съществува - а всички сме чели как се калява стоманата.
Респект, да се заяждам ми е последната идея. Надявам се го разбираш.
Респект, да се заяждам ми е последната идея. Надявам се го разбираш.
- enigma
Re: ЧЕСТИТО ЗАВРЪЩАНЕ!ДОБРЕ ДОШЛИ ОТНОВО В ЕВРОПА!
Добре дошла Ралица! Достойни българи има изключително много, но въпроса е имаме ли достойни политици? Пожелавам Ви и плавно приземяване в обединена Европа! За нашите съветски реактори питай Сименс. Дано един виц от Татово време не се окаже пророчески - беше по времето, когато от другата страна на Дунав беше тъмно, т.е в Румъния бяха на режим на тока. И ако този диско-ефект със светлината се прехвърли от към нашата страна на Дунав - да ни е честито! Всеки ден се храниш- запази вкуса и аромата на нашата храна. Някой от Европа изследвал земята ни край Кремиковци - екологично пи-чиста била. А французи край Божурище пшеница бяха отгледали? За тези неща болен патриотизъм не е нужен, а трябва само реализъм. Сега вече няма да ни плашат с ЕС, а ще ни плашат със фалит, ерго ще има работа .
Хайде със здраве!
Хайде със здраве!
- Moron
Ralica zashto ne se zamislish zashto ne se provede referendum dali da vlezem v evrop. sauz??? Zashtoto horata sa naiasno, che nishto dobro ne ni chaka tam i ne biha podkrepili porednoto bezumstvo na t.n. politici. Ne ni chaka nishto dobro tam kadeto chte ni priemat pri edno uslovie - da zatvorim pechelivshite i nai-vajnoto - bezopasni reaktori. Kakgvo dobro moje da ni chaka b badeshte??? Smeshno e da se govori za komunisti. Jalko no vseki narod si zaslujava upravnicite! I nie si zaslujavame "svetloto badeshte" v Evrop. sauz.
10 000 garci ot Evr. sauaz idvat u nas po Velikden zashtoto tuk e evtino a pri tiah evropeicite - skapo. A nie kade shte hodim sled 2007???
10 000 garci ot Evr. sauaz idvat u nas po Velikden zashtoto tuk e evtino a pri tiah evropeicite - skapo. A nie kade shte hodim sled 2007???
- marianchica
Първо, за кои пък толкова малки хора, дето са видели лошо от Евросъюза , говориш? Второ, ако си останал с впечатление, че съм от хората, които чакат някой друг да им чисти лайната, нищо не си разбрал и въобще по хубаво да не беше заявявал некомпетентното си мнение във форума, защото се излагаш...
- Ралица
Какво, по дяволите, си мислиш, че ми разясняваш???.....
- Ралица
|
|