- Дата и час: 03 Дек 2024, 00:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Lex party
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
62 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Lex party
Що се отнася до ценза: Абсолютно необходимо и задължително е във форума да е влизано поне веднъж! В противен случай става съмнително как и откъде въпроснията участник е разбрал за срещата :) Но при ясно изразени положителни качества - умения в танцуването, склонност да се черпят околните и други подобни, дори и това условие става незадължително !
- Begemot
A, btw, da otgovorq na _ozverela_
Dear maCko, JELANIE ZA ZAPOZNAVANE - IMA!!! KAKTO KAZVA I S.SACHEN COBURG UND GOTHA - "BEPBAu Mu"!
Dear maCko, JELANIE ZA ZAPOZNAVANE - IMA!!! KAKTO KAZVA I S.SACHEN COBURG UND GOTHA - "BEPBAu Mu"!
- lazar_petrov
- Младши потребител
Много благодаря за поканата.Ще се възползвам и ще дойда, ако не ме блъсне трамвят 2/12/14/18 някъде по пътя;)
- Pitanka
Записах си и настроих всякакви възможни аларми, будилници и т.н. в тази връзка:-)
- Deyan_M
Досежно Питанка и Озверела - Мишо Ви лъже, че не боли; на другия ден ще ме разберете!!! Болката в главата ми е толкова силна, че не ми остава време за спомени и после твърдят, че некои са правили стриптийз, но това НЕ Е ВЕРНО (ВЕРВАЙТЕ МИ!) Питанка, ако те блъсне трамвая, заведи един ОУИ, обективно съединен с ОИ. Мишо, възможно е тебе да не те е боляло първия път - помня те, като си седеше сам-самичък на масата зад една табела, на която пишеше LEX. Лазарчо, ти вече си "стара пушка", но не помня да си споменал, че те е боляло много от първия път; интересно е, защо да те брои Озверела 2 (словом - два) пъти - да не би да япеш и пиеш за двама?
- bgjurist
- Потребител
Добро утро на всички:)))) В петък на 29.10 ще разберем дали и колко боли, а също и къде точно боли:)))
- _ozverela_
Ще си позволя да направя една Поправка - за онези, които още не са разбрали и искат да разберат - ще се разбере къде и защо боли не в Петък, а най-рано в Събота (на bgjurist обикновено му се губят ден-два, тъй че той може да разбере чак в Понеделник, случвало се е).
Няма да издавам тайни относно болежки - който иска да разбере да дойде сам да провери ;)
Ваш парти-терапевт, доктор Кот Бегемот
Няма да издавам тайни относно болежки - който иска да разбере да дойде сам да провери ;)
Ваш парти-терапевт, доктор Кот Бегемот
- Begemot
въпреки огромното си притеснение ще си позволя да попитам на такива срещи как точно се разпознавате /изключвам тези, на които не им е за първи път/?
- притеснителна
Да наистина, кажете и на мен, че най-вероятно ще дойда сама(между другото, ако това ще направи лошо впечатлене, кажете предварително), и ако не ви разпозная, ще стане доста неловка ситуация.
- Pitanka
Mr. President :):):)
Kazah na _ozverela_ da me pishe 2 <i slovom - dva> pyti, ta da ne se zabravq. Toq laf e ot edin razkaz na Chudomir, ta zatova. Inache si hapvam i si piivam samo za sebe si, ti pyk kak go kaza - za dvama - xaxaxaxaxa :):):)
Shte se vidim tam. Btw - abe shte trebe da me pozapoznaesh s chast ot naroda, shtoto az ne gi poznavam vsichkite...
"Dura lex, sed lex"
Kazah na _ozverela_ da me pishe 2 <i slovom - dva> pyti, ta da ne se zabravq. Toq laf e ot edin razkaz na Chudomir, ta zatova. Inache si hapvam i si piivam samo za sebe si, ti pyk kak go kaza - za dvama - xaxaxaxaxa :):):)
Shte se vidim tam. Btw - abe shte trebe da me pozapoznaesh s chast ot naroda, shtoto az ne gi poznavam vsichkite...
"Dura lex, sed lex"
- Lazar Petrov
A pyk na Pitanka da otgovorq -
SPOKO, Pitanke, spoko dear, spoko maCCCCCCCCCCCCko, shte da se zapoznaem i shte se razpoznavame. Ako e za vypros - i na chelata shte pishem koi koi e :):):)
"Dura lex, sed lex"
SPOKO, Pitanke, spoko dear, spoko maCCCCCCCCCCCCko, shte da se zapoznaem i shte se razpoznavame. Ako e za vypros - i na chelata shte pishem koi koi e :):):)
"Dura lex, sed lex"
- Lazar Petrov
Милите деца :) Раозпознаването да Ви е проблема - обикновено компанията пряко свързана с Lex партито се разпознава по видими признаци като: интелектуален външен вид (изключвам себе си - аз обикновено съм небръснат), добро настроение, табелка на масата (ако някой се е сетил да направи такава). Проследяването на сервитьорите също е добър начин - обикновено целия наличен персонал на заведението се стича да задоволява капризите ни.
Като краен вариант разбира се остава питането - персонала винаги и задължително е предупреден какво ще се случва. А с питане до Цариград се стига (поне според народа) та камо ли до масите на на Lex партито ;)
Ваш визуално-комуникативен консултант, кот Бегемот
Като краен вариант разбира се остава питането - персонала винаги и задължително е предупреден какво ще се случва. А с питане до Цариград се стига (поне според народа) та камо ли до масите на на Lex партито ;)
Ваш визуално-комуникативен консултант, кот Бегемот
- Begemot
от сега ви пожелавам приятно прекарване
- donna
- Старши потребител
до Питанка
явно, че ще трябва да се ориентираме по препоръките на Begemot :-)))
все пак обаче аз съм готова предварително да се срещна поне с вас Питанка
p.s.все пак съм притеснителна :-)
явно, че ще трябва да се ориентираме по препоръките на Begemot :-)))
все пак обаче аз съм готова предварително да се срещна поне с вас Питанка
p.s.все пак съм притеснителна :-)
- притеснителна
Re: Lex party-podrobnosti
Та колеги, включвам се за последни новини! Имаме резервация за петък 29.10.2004г. в Ел Корасон! Наши маси са: 27, 28, 30 и 31:))) Ще има табелки, на които ще е записано "Лекс парти":)))
- _ozverela_
62 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|