начало

Съдът освободи младежите, обвинени за нападението в мол Съдът освободи младежите, обвинени за нападението в мол

Casus-yt sys Sergei Stanishev?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот lil » 01 Авг 2005, 14:49

Имало е нарочно решение на НС от 1991 год. (ДВ бр. 94), в което е регламентирана ясно процедурата по избора на МС и МП. Според него гласуването трябва да е тайно. Друг е въпросът, че при взето решение на мнозинството гласуването да е тайно, народните представители си ппозволиха да пренебрегнат собствените си решения и нарушиха тайната на вота.
lil
Младши потребител

Към демократ

Мнениеот Бо » 01 Авг 2005, 16:43

"Демократе", нима наистина си вярваш, че И.К енай-добрият ни политик? Сам го каза-трябват морални и честни хора.Той определено не е такъв и въобще трябва да е благодарен , че има глупаци, които го избраха. В един вестник има една такава рубрика: "Строителите на съвременна България", а съществото И.К по-соро може да бъде наречен РУШИТЕЛ на съвременна България.
Бо

Мнениеот адв. » 01 Авг 2005, 17:07

И аз се чудя как може да има хора, които да смятат ИК за добър политик. Демагог - да, съгласна съм. Но не знам как хората толкова бързо забравиха, че по негово време РМД заграбиха държавното, а корупцията придоби космически размери.
адв.

Мнениеот честен гражданин на РБ » 01 Авг 2005, 18:48

Абе колеги, защо коментирате кой какъв политик е??? Нима вече повече от 15 години не разбрахте истината за ситуацията в тая държава и за това кой каква "стока" е??? От край време хубавата ни държавица е конструирана така, че да се управлява от едни и същи политици или от техните наследници. Тези хора изградиха строй който е някаква съвкупност от най-апетитните характеристики на комунизма и монархията едновременно. От монархията взеха това, властта им да им се предава по наследство, А от комунизма получиха това, че следствие на събитията от 09.09.1944 год. властта да е "обречена" само на тях, техните наследници, или близки на тях самите хора. И не ми казвайте, че има случайни хора попаднали в парламентите и министерските кресла след 10.11.1989 год., че вече на всички им омръзна да слушат до болка познати фамилни имена....
Господ да пази милата ни Родина!!!
честен гражданин на РБ

Предишна

Назад към Общи дискусии