- Дата и час: 04 Дек 2024, 10:01 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ХАЙДЕ НА МОРЕ !!!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
52 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
за колежка
Не съм се изплашил, но забегнах два дена пак на морето. Да си опека ...!!! Много румънци и русначета, бе ! Ужас!!!
НЯМА МАЦКИ, СУШАААААААААААААААААААА!
Само почерпушки търсят, една приказка не мой си кажеш!
Реват,само на дискотеки им се ходи! Не мой вече да се издържа тоя оглушетелен шум.
На мен ми се ходи вече само по кръчми! Без чалга! С готини мадами !
НЯМА МАЦКИ, СУШАААААААААААААААААААА!
Само почерпушки търсят, една приказка не мой си кажеш!
Реват,само на дискотеки им се ходи! Не мой вече да се издържа тоя оглушетелен шум.
На мен ми се ходи вече само по кръчми! Без чалга! С готини мадами !
- гений75
- Гост
- Golio
- n.dinev
- Младши потребител
- колежка
студентка написа:И студентки се мяркат в тоя форум, и на тях им се ходи на море,ама чак на септември ще стане Хайде на вас приятно прекарване и умната
И що чак септември бе, душа?!? Метни ми биография с две прикрепени снимки (паспортна и в цял ръст) към нея на мейла и след положена клетва те зимам с мене към 10ти Август. Събираме харема тука....
- n.dinev
- Младши потребител
- Сладурана
52 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
|
|