начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

XaKePu???

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: XaKePu???

Мнениеот cleo » 15 Юни 2005, 11:00

Колега Марина, не съм съгласна с констатциите Ви извлечени от книжка за манекенчета и лаици, хайде да не поставяме етикети на едните за сметка на другите.
Предполагам голяма част от участниците във форума ползват програми като flextype, autocad, corel draw, за продуктите на adobe да не говорим или да речем abby fine reader-a, да не би всеки път като си инсталирате крак-а или патч-а да отправяте благодарност и да възхваляване незнайния cracker
Аз лично няма нищо против и едните и другите, могат хорицата, правят го и се забавляват, дали е наказуемо - само за справка в Китай разстреляха трите момчета за накякви въшливи 20 000 $, нищо че щатската банка помоли да не го правят и се отказа от всякакви претенции

колкото до тъмната страна дядо Кинг, много преди чичо Спилбърг да конвъртне Вейдър, беше написал "Sanity".
Аватар
cleo
Потребител

Re: XaKePu???

Мнениеот Marina » 18 Юни 2005, 00:01

Клео, дай да се разбереме - човека е поставил темата, пита хората за мнението, аз си го казвам без претенции за меродавност и изчерпателност, като изрично подчертавам, че цитираният текст е от произведение "for dummies", така че по-спокойно. Всеки е свободен да избира каква да прави, както и всеки трябва да си носи отговорността за постъпките. Колкото за трагедията, която споменаваш - много жалко за хората (не съм в течение на случая), но като се има предвид режима в Китай - не се учудвам от развитието на нещата. So long and take it easy.
Marina

Предишна

Назад към Общи дискусии