начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

ДО ВСИЧКИ!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: ДО ВСИЧКИ!

Мнениеот bgjurist » 10 Дек 2003, 18:33

Абе, на Витоша хипотетично също ще бъде пълно. Пък и след употребата на алкохол не е препоръчително да се спускаш - върху "кънките" да слагаш ски не звучи много добре...
bgjurist
Потребител

Мнениеот *** » 10 Дек 2003, 18:34

Na Vitosha prez sedmicata e super, no weekendite e dosta, meko kazano, naseleno.

Мнениеот bgjurist » 11 Дек 2003, 12:37

Колеги, предлагам събирането да е в Клуб-бирария - МС, намираща се на адрес: бул. "Дондуков" № 38, вътрешна къща, на 18.12.2003 г., от 18.00 часа. Моля, желаещите да ми заявят предварително, за да знам колко места да пазим. За контакти: 0889 644 763.
bgjurist
Потребител

Мнениеот АНГЕЛИНА » 11 Дек 2003, 12:53

благодаря за отговора .но аз по обективни причини не мога да посетя НБУ.САМО ТАМ ЛИ МОГА ДА НАМЕРЯ НЕЩО ИЛИ И В ИНТЕРНЕТА ИМА ИНФОРМАЦИЯ?
МЕРСИ ЗА ПОКАНАТА))))
МОЖЕ БИ ЩЕ СЕ ВИДЕМ НЯКОГО)))
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!
АНГЕЛИНА

Мнениеот Любо » 11 Дек 2003, 13:56

ЯИШАБАТСУ - прочетено отзад напред звучи като Уста Башия .След като този виден хонорован преподавател по правни дисциплини е шеф, може да се предположи, че това име трябва да му се признае във форумите.
ХЕбИГАТСУ-
ХЕБИ - звучи малко на английски, като хепи...Явно, не това е замисълът.Ако прочетем пак по същата методология по-горе, някои тук може да преценят, че насреща си имат един циник в повече.
Snakemoon, другата му щуротия, означава "лунен смок, лунна змия". Кое нещо във видния преподавател носи това име?
Само питам.Ако някой знае отговора, нека ми подскаже.
Несъмнено много са интересни идеите на този преподавател. Поддържа идеята да се наложат термините "кодексодателство", "кодексотворческа инициатива", "кодексология" и ред други идейчици.Не е за очудване степентта на подтоговката му- завършил е право в Бургаския Институт, бил от новото поколение юристи. виден консултант по охраната/разбирай силови групировки/.А не може да каже, що е това ПРАВО. Щом като и КАНТ, този виден мислител не е могъл да намери точното определение, ще трябва да се примирим с нещо нашенско-хвърковатите мисли на един дървен философ. Няма да му пиша оценка, писали са му я вече, даже три броя Слаб/2/
Само предлагам да не го дразним повече, защото много ще застрашим фирмите си.
Поздрави за всички!
Любо

Предишна

Назад към Общи дискусии