- Дата и час: 03 Дек 2024, 22:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
БИСЕР ОТ САЙТА НА РДВР- ВАРНА
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
98 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: много сте силни в думите
абе, пичове, не Ви ли е ясно, чак както във всяко едно държавно предприятие и тук се влиза много трудно. Айде умници кажете, как е възможно 10 места за дознатели да се заемат от 200 човека??? няма как, нали? То е ясно, че ще има 190 недоволни?
Я се вземете в ръце, стига се оправдавахте с тая корупция и поработете малко - искам да Ви кажа, че в тая система няма място за НАЧАЛНИЦИ, а за подчинени, които трябва да изпълняват задачи, а не да хленчат!!!!!
пишльовци със значки е нещо като баба и космос!!
remember this!!! PEACE!
Я се вземете в ръце, стига се оправдавахте с тая корупция и поработете малко - искам да Ви кажа, че в тая система няма място за НАЧАЛНИЦИ, а за подчинени, които трябва да изпълняват задачи, а не да хленчат!!!!!
remember this!!! PEACE!
- Ник
Re: БИСЕР ОТ САЙТА НА РДВР- ВАРНА
абе, пичове, не Ви ли е ясно, чак както във всяко едно държавно предприятие и тук се влиза много трудно. Айде умници кажете, как е възможно 10 места за дознатели да се заемат от 200 човека??? няма как, нали? То е ясно, че ще има 190 недоволни?
remember this!!! PEACE!
remember this!!! PEACE!
- Nik
ти наясно ли к'во питаш?
Отговарям ти професионално:
Първо.
Всеки извършил престъпление, дори да е 10 годишен носи отговорност - вече зависи от престъплението и от възрастта, каква ще е отговорност - наказателна или административно-наказателна. А "лишаване от свобода" не е наказание, а "мярка за неотклонение".
Второ.
Ти не си упълномощена да получаваш информация относно досието на дадено лице. Коя си ти?
Трето.
Всяко пълнолетно лице трябва да има документ за самоличност, ако няма носи административно-наказателна отговорност - което означава на прост език ГЛОБА.
Четвърто.
Тея безработни идиоти дето пишат по-надолу относно умственото състояние на моите колеги СА ПРОСТО СМЕШНИ И ЖАЛКИ.
Момченца и момиченца, жалки сте. Защо кандидатствате там, където според вас има само глупаци - та нали и вие ще станете такива като отидете там. Във всяко стадо си има черни овци, ама я погледнете първо Вашите роднини и после говорете.
Я умници идете да продавате пуканки и дюнери на "Златни пясъци", там ще ви плащат съгласно мозъка Ви.
Първо.
Всеки извършил престъпление, дори да е 10 годишен носи отговорност - вече зависи от престъплението и от възрастта, каква ще е отговорност - наказателна или административно-наказателна. А "лишаване от свобода" не е наказание, а "мярка за неотклонение".
Второ.
Ти не си упълномощена да получаваш информация относно досието на дадено лице. Коя си ти?
Трето.
Всяко пълнолетно лице трябва да има документ за самоличност, ако няма носи административно-наказателна отговорност - което означава на прост език ГЛОБА.
Четвърто.
Тея безработни идиоти дето пишат по-надолу относно умственото състояние на моите колеги СА ПРОСТО СМЕШНИ И ЖАЛКИ.
Момченца и момиченца, жалки сте. Защо кандидатствате там, където според вас има само глупаци - та нали и вие ще станете такива като отидете там. Във всяко стадо си има черни овци, ама я погледнете първо Вашите роднини и после говорете.
Я умници идете да продавате пуканки и дюнери на "Златни пясъци", там ще ви плащат съгласно мозъка Ви.
- Nik
Отговарям ти професионално:
Първо.
Второ.
Трето.
Четвърто.
Първо.
Второ.
Трето.
Четвърто.
- Nik
Ник,
Благодаря за професионалния отговор от името на работещите колеги, само че, ако Вие сте този, който следва да отговаря професионално на запитванията на "гражданските лица????!!" защо не сте го направили, когато такова запитване Ви е било отправено чрез въпрос, публикуван на страницата Ви?
Благодаря за професионалния отговор от името на работещите колеги, само че, ако Вие сте този, който следва да отговаря професионално на запитванията на "гражданските лица????!!" защо не сте го направили, когато такова запитване Ви е било отправено чрез въпрос, публикуван на страницата Ви?
-
cleo - Потребител
Nik, сигурна съм, че "лишаване от свобода" е наказание, а не мярка за неотклонение. Защо мислиш иначе?
- Grazhdansko litse
"А "лишаване от свобода" не е наказание, а "мярка за неотклонение"
Боже, боже!!!
Наистина ли смятате така?
Боже, боже!!!
Наистина ли смятате така?
- angel_angelov
- Младши потребител
Наказателен кодекс - Чл. 59. (1) (Изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., в сила от 1 януари 2005 г.,бр. 103 от 2004 г., в сила от 1 януари 2005 г.) Времето, през което спрямо
осъдения е била взета мярка за неотклонение задържане под стража или домашен арест, се приспада при изпълнение на наказанието лишаване от свобода или пробация. Когато наложеното наказание е пробация, един ден задържане под стража или домашен арест се зачитат за два дни.
Е те това как ти се струва?
осъдения е била взета мярка за неотклонение задържане под стража или домашен арест, се приспада при изпълнение на наказанието лишаване от свобода или пробация. Когато наложеното наказание е пробация, един ден задържане под стража или домашен арест се зачитат за два дни.
Е те това как ти се струва?
- angel_angelov
- Младши потребител
Чакай да публикувам и още нещо за "професионалния" ти отговор.
Пак НК
ние.
Чл. 37. (1) Наказанията са:
1. (нова - ДВ, бр. 50 от 1995 г.) доживотен затвор;
1а. (предишна т. 1 - ДВ, бр. 50 от 1995 г.) лишаване от свобода;
(*3) 2. (нова - ДВ, бр. 92 от 2002 г., в сила от 1 януари 2005 г.)
пробация;
2а. (предишна т. 2 - ДВ, бр. 92 от 2002 г., в сила от 1 януари
2005 г., отм., бр. 103 от 2004 г., в сила от 1 януари 2005 г.)
3. конфискация на налично имущество;
4. глоба;
5. (отм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., в сила от 1 януари 2005 г.)
6. лишаване от право да се заема определена държавна или обществена
длъжност;
7. лишаване от право да се упражнява определена професия или дейност;
8. (отм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., в сила от 1 януари 2005 г.)
9. лишаване от право на получени ордени, почетни звания и отличия;
10. лишаване от военно звание;
11. обществено порицание.
Е, ами сега?
Пак НК
ние.
Чл. 37. (1) Наказанията са:
1. (нова - ДВ, бр. 50 от 1995 г.) доживотен затвор;
1а. (предишна т. 1 - ДВ, бр. 50 от 1995 г.) лишаване от свобода;
(*3) 2. (нова - ДВ, бр. 92 от 2002 г., в сила от 1 януари 2005 г.)
пробация;
2а. (предишна т. 2 - ДВ, бр. 92 от 2002 г., в сила от 1 януари
2005 г., отм., бр. 103 от 2004 г., в сила от 1 януари 2005 г.)
3. конфискация на налично имущество;
4. глоба;
5. (отм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., в сила от 1 януари 2005 г.)
6. лишаване от право да се заема определена държавна или обществена
длъжност;
7. лишаване от право да се упражнява определена професия или дейност;
8. (отм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., в сила от 1 януари 2005 г.)
9. лишаване от право на получени ордени, почетни звания и отличия;
10. лишаване от военно звание;
11. обществено порицание.
Е, ами сега?
- angel_angelov
- Младши потребител
Обръщение към всички работещи в к.к "Златни пясъци" юристи /ако има такива/,
Колеги, по-добре дерзайте и си търсете работа другаде не в допотопни администрации и не се унижавайте да работите за 200 лв., за да Ви обяснява знаещият "старши" какво е достъп до информация, къде са посочени вида наказания и мерките за административна принуда и що е то "гражданско лице"
Колеги, по-добре дерзайте и си търсете работа другаде не в допотопни администрации и не се унижавайте да работите за 200 лв., за да Ви обяснява знаещият "старши" какво е достъп до информация, къде са посочени вида наказания и мерките за административна принуда и що е то "гражданско лице"
-
cleo - Потребител
позволявам си да се включа и аз, за което се извинявам, но "ПРОФЕСИОНАЛНО" не ми е ясно как лица на 10 години носят отговорност /сигурно им налагат "лишаване от детска градина" като "мярка за неотклонение"!!!/ БОЖЕ, ОПАЗИ НИ ОТ ТАКИВА ...
- адв.
Nik, q obqsni ne6to za tova, 4e i 10-godi6nite nosqt nakazatelna otgovornost?
- smqh:))
Ник, като се успокоиш, би ли казал на аудиторията имаш ли завършено някакво образование след средното?
- ами да
Re: за адвокатчето по-горе!
скъпи ми правистчо, нима не си наясно относно административно наказателна отговорност като "обществено порицание"!!!
ако не си чувал, то прочети си законите на ново и си запали дипломата, смешно, нали???
ако не си чувал, то прочети си законите на ново и си запали дипломата, смешно, нали???
- ник
Re: Hi from Nik!
цитирам:
Ник,
отговарям:
Извинявам се много ако съм обидил някого, НО - не съм аз човека който отговаря на въпросите Ви от официалната страница на РДВР Варна.
На въпроса за образованието, ще отговоря следното - смешен и неуместен въпрос.
Стига мислехте, че думата полицай е мръсна, защото когато нещо се случи, веднага търсите полицията - и естествено очаквате адекватна реакция от органите на реда. Но аз пак казвам - Във всяко стадо има черна овца (или овци,хехе).
Аз съм горд, че работя в тази система и мога смело да кажа, че си върша работата добре. Желая на всеки от вас да си намери работа, която обиа и иска да работи и да си я работи.
Ник,
отговарям:
Извинявам се много ако съм обидил някого, НО - не съм аз човека който отговаря на въпросите Ви от официалната страница на РДВР Варна.
На въпроса за образованието, ще отговоря следното - смешен и неуместен въпрос.
Стига мислехте, че думата полицай е мръсна, защото когато нещо се случи, веднага търсите полицията - и естествено очаквате адекватна реакция от органите на реда. Но аз пак казвам - Във всяко стадо има черна овца (или овци,хехе).
Аз съм горд, че работя в тази система и мога смело да кажа, че си върша работата добре. Желая на всеки от вас да си намери работа, която обиа и иска да работи и да си я работи.
- ник
Re: за клео
знаеш ли какво е достъп до информация, не нали.ади дай си ЕГН-то щом си много отворен.
а относно "знаещия старши" - не съм казал, че съм такъв, не си измисляй. И не си мисли, че всички адвокати са свестни и работят за дорото на държавата. Когато спасиш с присъда от 5 години изнасилвач, си помисли - дали той няма да го начука след пет години на жена ти?
помисли си хубаво и кажи: Кой върши по-полезна работа, адвоката (спасявайки престъпниците)или полицая(който не спи денонощия за да го залови)?
поправка от ДВ брой 1. - думата жена да се замести с ДъщерЯ!!!
как мислиш?
а относно "знаещия старши" - не съм казал, че съм такъв, не си измисляй. И не си мисли, че всички адвокати са свестни и работят за дорото на държавата. Когато спасиш с присъда от 5 години изнасилвач, си помисли - дали той няма да го начука след пет години на жена ти?
помисли си хубаво и кажи: Кой върши по-полезна работа, адвоката (спасявайки престъпниците)или полицая(който не спи денонощия за да го залови)?
поправка от ДВ брой 1. - думата жена да се замести с ДъщерЯ!!!
как мислиш?
- ник
Re: имаш право
Имаш право, но ще ти кажа нещо - аз не съм директора на РДВР Варна, и не мога да направя нищо по въпроса. Повярвай ми,има много нередности, но също така много от тях се изглаждат вече.
Нима ти нямаш началник, който е на по-високо ниво от теб?
знаеш ли, пак казвам както в минало писмо - В РАЯ ДЪРЖАВА ИМА НУЖДА ОТ РАБОТЕЩИ ХОРА, А НЕ ОТ НАЧАЛНИЦИ! Аз смея да кажа, че все още съм малко под средното стъпало, все пак съм на 27 години още, от мен зависят други неща ,които аз изглаждам - молете се да има амбициозни хора като мен, и надявам се като Вас, и всичко след някоя друга година ще е ОК.
Не питай мен за тея опашки, а Директора на РДВР, той се разпорежда относно работното време на всички служители!!!
има приемен ден, иди и го попитай, аз не мога!
Признай, имам ли право?
Нима ти нямаш началник, който е на по-високо ниво от теб?
знаеш ли, пак казвам както в минало писмо - В РАЯ ДЪРЖАВА ИМА НУЖДА ОТ РАБОТЕЩИ ХОРА, А НЕ ОТ НАЧАЛНИЦИ! Аз смея да кажа, че все още съм малко под средното стъпало, все пак съм на 27 години още, от мен зависят други неща ,които аз изглаждам - молете се да има амбициозни хора като мен, и надявам се като Вас, и всичко след някоя друга година ще е ОК.
Не питай мен за тея опашки, а Директора на РДВР, той се разпорежда относно работното време на всички служители!!!
има приемен ден, иди и го попитай, аз не мога!
Признай, имам ли право?
- ник
Re: НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ
НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ И ПОСЛЕ ПРАВИ ЗАБЕЛЕЖКИ - КАКВО ПРАВЯТ ТЕЗИ ПЕТ БРОЯ КАВИЧКИ В ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ???
ПОПИТАЙ УЧИТЕЛКАТА СИ ОТ НАЧАЛНОТО УЧИЛИЩЕ, И ПОСЛЕ СЕ "ОПИТВАЙ" ДА МИСЛИШ!
/не се обиждай, не си единствения тъп във форума/
ПОПИТАЙ УЧИТЕЛКАТА СИ ОТ НАЧАЛНОТО УЧИЛИЩЕ, И ПОСЛЕ СЕ "ОПИТВАЙ" ДА МИСЛИШ!
/не се обиждай, не си единствения тъп във форума/
- ник
и кво?
абе, пич, ти много ти е лесно да копираш НК. ти като чукаш жена си, да не би да държиш в ръка Кама сутра бе?
и кажи какво не съм казал правилно, кажи?
само ше ти кажа нещо, бях на едно дело, където един АДВОКАТ като тебе, когато съдията му поиска адвокатската карта, тоя ГЛУПАК се качи на подиума зад съдията и му я показа, аи кажи ми ти сега, в кой закон пише, че не може да се качва при съдията на подиума?
цитирай ми моля те!
само ше ти кажа нещо, бях на едно дело, където един АДВОКАТ като тебе, когато съдията му поиска адвокатската карта, тоя ГЛУПАК се качи на подиума зад съдията и му я показа, аи кажи ми ти сега, в кой закон пише, че не може да се качва при съдията на подиума?
цитирай ми моля те!
- ник
абе, пич, ти много ти е лесно да копираш НК. ти като чукаш жена си, да не би да държиш в ръка Кама сутра бе?
цитирай ми моля те!
цитирай ми моля те!
- ник
98 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
|