- Дата и час: 03 Дек 2024, 18:16 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ВЛЮБЕНА СЪМ
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: ВЛЮБЕНА СЪМ
от глупост на глупост
- rossa
- Младши потребител
Честито на влюбените! Нямах нет и не е за вярване. Страхотен форум, включили се разни хора дето, ако не беше любовта, едва ли. По-добре да си добър отколкото глупав! Като остареете колкото мен ще разберете, че е вярно. Не бъдете лоши дотогава. Николин4о нещо ми прилича на един колега, и той от Софийския. Май нещо и куца на системата, първо езикови, после СУ и накрая им трябва доста време да "включат". Дотогава не забравяйте: първо чокека, любовта и работата, макар и прекрасна, че живота е много кратък - много! Стара баба
- lu
Добро утро! Вие пък защо сте толкова начумерена? Някой ден и на Вас ще се случи, пожелавам да е по-скоро!
- Морски
PI4OVE, EI TOVA E SVEJA TEMA!!!!
wAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW...................
wAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW...................
- ralitsa
- Потребител
по принцип е свежа тема (живи и здрави да са Христо и Вера и дано всичко при тях си е наред)
но аз съм влюбен само в себе си и гледам да използвам жените. Считам, че те са напаст, която никога не знае какво иска в действителност.
твърде непостоянни са и затова трябва да ги лъжем....
:)
но аз съм влюбен само в себе си и гледам да използвам жените. Считам, че те са напаст, която никога не знае какво иска в действителност.
твърде непостоянни са и затова трябва да ги лъжем....
:)
- gov. employee
Re: gov. employee
Бе като цяло си прав, брат ми!........и все пак надеждата умира последна!
- kafeto
- Потребител
Re: shveda
Бе случвало ми се е дости пъти - и споделена и несподелена! Не ми обяснявай! Много комплексна тема! Бих могъл да напиша дипломна работа. И в момента имам сериозна връзка, ама то не си е работа........нерви, нерви и пак нерви - аз с тоя начин на живот няма да доживея до 30..........
- kafeto
- Потребител
"Ние все чакаме да дойде нещо, а то не идва . . . и не идва . . . защо е така? защо всичко е илюзия? - животът . . . смъртта . . . желанието да бъдем обичани . . ."
"Осъдени Души" (1975г.)
"Осъдени Души" (1975г.)
- kafeto
- Потребител
"Ние все чакаме да дойде нещо, а то не идва . . . и не идва . . . защо е така? защо всичко е илюзия? - животът . . . смъртта . . . желанието да бъдем обичани . . ."
"Осъдени Души" (1975г.)
"Осъдени Души" (1975г.)
- kafeto
- Потребител
Нямам думи.........гърлото ми се сви........сякаш толкова силни неща не ми понасят вече.........
- kafeto
- Потребител
По този повод нека и аз да пейстна следното:
ТИ смътно се мяркаш
из морната памет
кат бродница сънна
в бездънна гора -
аз тръпна след тебе
и тръпно ме мамят
в мъглите вечерни
две черни пера.
След сетната среща
да срещна забрава,
подемах се, падах
и страдах навред.
Нощта ме разлюби,
денят отминава,
ни радост донесъл,
ни весел привет.
И ето, погребал
в тъга непобедна
надежди и младост
в безрадостен склеп -
аз гасна, аз гасна
с утеха последна -
на спомена в здрача
и плача за теб.
ТИ смътно се мяркаш
из морната памет
кат бродница сънна
в бездънна гора -
аз тръпна след тебе
и тръпно ме мамят
в мъглите вечерни
две черни пера.
След сетната среща
да срещна забрава,
подемах се, падах
и страдах навред.
Нощта ме разлюби,
денят отминава,
ни радост донесъл,
ни весел привет.
И ето, погребал
в тъга непобедна
надежди и младост
в безрадостен склеп -
аз гасна, аз гасна
с утеха последна -
на спомена в здрача
и плача за теб.
- kafeto
- Потребител
Re: Deyan_M
Това ми хареса! Отдавна не се бях смяла на правопис! Но "свадба"та го заслужава!!!
- svetlanapavlova
- Нов потребител
еееееееееееееееееееее
Лоши новини, а? Не се отчайвай, може би някога някъде с някого ...
Всъщност, какво трябва да стане, за да разберем, че сме влюбени?
Аз съм се влюбвала поне 200 пъти и все е било различно. Но винаги е било божествено!!!
Лоши новини, а? Не се отчайвай, може би някога някъде с някого ...
Всъщност, какво трябва да стане, за да разберем, че сме влюбени?
Аз съм се влюбвала поне 200 пъти и все е било различно. Но винаги е било божествено!!!
- svetlanapavlova
- Нов потребител
Мило ми момиче!
Аз имам да чета за изпит! С тази тема ми се провали ученето, но ми се повиши настроението!!! Невероятно!!! Сред юристи!!! Толкова жизненост и оптимизъм!!! И аз ви обичам!!! Желая ви да сте вечно влюбени!!!
Кака Светла
Аз имам да чета за изпит! С тази тема ми се провали ученето, но ми се повиши настроението!!! Невероятно!!! Сред юристи!!! Толкова жизненост и оптимизъм!!! И аз ви обичам!!! Желая ви да сте вечно влюбени!!!
Кака Светла
- svetlanapavlova
- Нов потребител
Re: svetlanapavlova
хехехехе, абе сичко при мен е на 6, ама много нерви хабя по цял с тва момиче, млад ще си остарея (междудругото от такива работи 1/4 от косите ми са бели на 21 години)......аз по принцип си говоря.........може би наистина всичко е една скапана илюзия........абе не знам кво да Ви кажа...........оправяйте се както знаете..........само знайте, че незаменими няма, има само незабравими............ако решите, че няма да намерите повече такъв мъж или жена знайте, че това е временна самозаблуда и не се тормозете!!!
- kafeto
- Потребител
Re: Deyan_M
Случва се, защото принципно пиша бързо и не гледам в екрана. Сега да не ми кажеш, че ако така пиша и по служебните въпроси ще е ........................:-)
- Deyan_M
Re: svetlanapavlova P.S.
МОЛЯЯЯЯЯЯЯЯ?!?!?!?..............Влюбвала си се поне 200 пътииииииии?!?!?!?!?................ТИ ЧУВАШ ЛИ СЕ?!??!??!...............има хора, които за цял един живот така и не успяват да се влюбят, а ти 200 пъти?!?!?!?.............ХАХАХАХХАХАХАХА..............това се равнява на ежемесечно влюбване в рамките на 20 години, грубо казано..................ти знаеш ли какво е ЛЮБОВ??!??!?!.........................НЕ НИ КАРАЙ ДА СЕ СМЕЕМ!!!!!!!!!!!.................МОЛЯ ТЕ!!!!!!..........ХАХАХХАХАХАХАХАХАХА
- kafeto
- Потребител
Re: svetlanapavlova P.S.
Моля за извинение, не са 200, а 20, клавиатурата ми е кофти. Ама са поне 20, гарантирам! А за другото си прав, и идея си нямам какво е любов, едно време мислех, че знам, но сега ... След две висши образования, два брака и три деца ... Наистина ми се объркаха понятията, :(
- Mama Halla
|
|