- Дата и час: 03 Дек 2024, 18:10 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
търся юрист за ангажираща връзка
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
39 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
търся юрист за ангажираща връзка
Хей, омръзнаха ми тъпите мъже, които си мислят, че "цесия" е вид животно. Дали сред вас има по-умнички?
- harmaiani
Re: търся юрист за ангажираща връзка
Абе и да има, за к`во са ти? Познавам мнозина, които са живели щастливо до дълбока старост, без и понятие да си имат от цесията... Ми така де, вий с човека само дългове ли ще прехвърляте?
[%sig%]
[%sig%]
- slavi_kotarov
- Младши потребител
Re: търся юрист за ......
iskash da kajesh, che i az si mislia che cesiata e jivotno li?:)))
ili - dali sam siguren che ne e jivotno?:))
ne, ne te provokiram - znam sas sigurnost kakvo e :)
chestno!
ili - dali sam siguren che ne e jivotno?:))
ne, ne te provokiram - znam sas sigurnost kakvo e :)
chestno!
- az-
Съкан.. да не чуе жената, щото макар да не е юристка, ще бъде дълбоко трогната от идеята....
[%sig%]
[%sig%]
- slavi_kotarov
- Младши потребител
ОК -харесва ли ти да си умен тогава.Защото на мен понякога ми писва.
- harmaiani
хм...
[%sig%]
[%sig%]
- slavi_kotarov
- Младши потребител
Аз да се набутвам? Че аз съм набутан вече 12-та година (щастливо при това)... пък и къде съм казал, че си предлагам услугите да заменяме и прихващаме взаимно дългове? :-)))
[%sig%]
[%sig%]
- slavi_kotarov
- Младши потребител
и на мен да ти кажа, понякога си мисля колко са по-добре тези, които и хабер си нямат от цесия:)))
- az-
Бе имам един приятел в биологическия...ходи по разни командировки из някакви джунгли и търсят нови насекоми...може и да го навия да кръстят някое ново "Cesio - Vulva Vulgaris"
- Mb}|{bT
Ей, harmaiani, ако инициалите ти са И.А. няма нужда да си търсиш когото и да било в нета, ако не са значи има и други щураци дето не си знаят цената като моята позната.
- bzzz
Какво, като сме женени да не сме бракувани.................. В една бутафорна песен се пееше, че мъжът не е мъж докато жена не го признае..Е ние сме със 100 процента признати, докато за ергените не е чак толкова сигурно
- mishony1
Харманли, какъв пол си, прочее? : )))
- octavius
- Потребител
Мишони, значи какво поставяш под въпрос ергените...не си прав...те жените не искат да се женят за нас, защото са до една видни алтруистки и не искат да лишават себеподобните си от удоволствието, с което ги даряваме...менкат си ни, така да се каже... :)))))
- Mb}|{bT
Ицо тоя мишони, не съм аз! Тоя даже не ми е дубльор!:))) То си и личи, де!
[%sig%]
[%sig%]
- mishoni
- Младши потребител
Хехе, чак сега забелязах тънката разлика...поне да се беше кръстил тоя мишони2...че да си личи от пръв поглед...
- Mb}|{bT
39 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|