- Дата и час: 01 Дек 2024, 00:04 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ДО ВСИЧКИ!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ДО ВСИЧКИ!
Колеги, дайте да спретнем нещо за за Коледа и/или Нова година! Кофти е човек да пие сам (за 5-има| - на сутринта нищо не си спомнях. Пък и АНТРЕ, предложено от не знам коя колежка, е с малки размери. (Колежката би следвало да бъде подведена под отговорност като подбудителка към купон!!!). Айде, сега, наздраве и - до нови срещи на живо!!! >-I ;-)
- bgjurist
- Потребител
Re: ДО ВСИЧКИ!
Ееее,ами да запазим един хангар на летището. На колегата явно му е тясно.Кой знае каква фурия е във вихъра на купона. Ще я видим тази работа:)))
- усмивка
Как е Новият Български Университет? Приятно прекарване на празниците!!
- Imperator
- Потребител
Колега,предложелието за съвместни действия ми харесва,но идеиите не са силната ми страна.Тъй като съм от 'провинцията',интересно ми е какво е отношението ви към купон в Бургас .
- LinaG
Що бе, Бургас става - морето без гадните жеги е къде, къде по-привлекателно...
- Mb}|{bT
В Бургас има опасност да се удави човек, след като препие... А относно това, дали си нямам работа - ТОВА ми е работата!!!
- bgjurist
- Потребител
Койчо САН!
Духа толкова силно, та чак в Толбухин се чувствува осезателно как вятърът вее в главата на Хебигатсу Сан.
Духа толкова силно, та чак в Толбухин се чувствува осезателно как вятърът вее в главата на Хебигатсу Сан.
- Измамен
Ама какъв страшен купон може да се заформи на плажа......ще е весела нова година....!!!!
- adv.
За Измамен (62.73.118.---),
Спри да опорочаваш всички теми. Ако имаш някакви претенции към моята персона, можеш да ми ги заявиш лично. Между другото - не знам в кой век живееш, но от доста време насам градът си върна старото име - Добрич. Колкото до това къде, какви ветрове веят - свежестта е за предпочитане пред аромата на застояло.
За всички останали,
Стига сте се туткали, ами дайте дата, място и час, пък да се преброим.
Спри да опорочаваш всички теми. Ако имаш някакви претенции към моята персона, можеш да ми ги заявиш лично. Между другото - не знам в кой век живееш, но от доста време насам градът си върна старото име - Добрич. Колкото до това къде, какви ветрове веят - свежестта е за предпочитане пред аромата на застояло.
За всички останали,
Стига сте се туткали, ами дайте дата, място и час, пък да се преброим.
- hebigatsu
- Активен потребител
Oххх... само който не е живял "по морето" не знае що е туй студ и има ли почва у нас, като ти духне онзи студеният морски ветрец забравяш, че във вените ти тече кръв, а не нещо със съдържание на кристали... Всъщност да живееш в София се оказа благодат, няма такъв пронизващ вятър :))) което е голямо предимство!
- Гери
Нямам какво да добавя към мнението на Гери. През зимата край морето.....бас ловя че повечето ще забравите за какво сте отишли там като ви скове вятъра. А за влагата от която и най-дебелите дрехи не те спасяват никой не спомена. Приятно прекарване на всички ентусиасти!
- badu
Предлагам датата на срещата да е 18 декември, надвечер.
- bgjurist
- Потребител
Възможно е! Остава да се определи и местоизвършването ;-) >-I
- bgjurist
- Потребител
Искам да карам ски, да изкарам снежна Коледа ! Искам, обаче, не на Пампорово, не на Боровец и на Банско не ща - там от Алберто Томба и компания няма да се разминем ... Очаквам предложения, България е голяма ! На Стара планина има ли добри писти край уютни хотели и хижи ?
- КаГеПе
Абе, има на Шипка, но хотеите всички са фалирали...
- bgjurist
- Потребител
Da, ima pista do hizha Kom nad Berkovica i na hizha Parshevica nad Vraca, do poslednata hizha ima i super hotelche, samo deto e do samata mandra...
Благодаря ви за предложенията ! А на Витоша как е? Ще съм в София за Коледа и ако условията са подходящи искам да се спусна, но където е по-малко населено.
- КаГеПе
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|