начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

ДО ВСИЧКИ!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ДО ВСИЧКИ!

Мнениеот bgjurist » 28 Ное 2003, 16:20

Колеги, дайте да спретнем нещо за за Коледа и/или Нова година! Кофти е човек да пие сам (за 5-има| - на сутринта нищо не си спомнях. Пък и АНТРЕ, предложено от не знам коя колежка, е с малки размери. (Колежката би следвало да бъде подведена под отговорност като подбудителка към купон!!!). Айде, сега, наздраве и - до нови срещи на живо!!! >-I ;-)
bgjurist
Потребител

Re: ДО ВСИЧКИ!

Мнениеот X » 28 Ное 2003, 17:14

abe, kolega, ti niamash li si rabota:))
X

Мнениеот усмивка » 28 Ное 2003, 23:39

Ееее,ами да запазим един хангар на летището. На колегата явно му е тясно.Кой знае каква фурия е във вихъра на купона. Ще я видим тази работа:)))
усмивка

Мнениеот Imperator » 29 Ное 2003, 13:32

Как е Новият Български Университет? Приятно прекарване на празниците!!
Imperator
Потребител

Мнениеот LinaG » 29 Ное 2003, 16:02

Колега,предложелието за съвместни действия ми харесва,но идеиите не са силната ми страна.Тъй като съм от 'провинцията',интересно ми е какво е отношението ви към купон в Бургас .
LinaG

Мнениеот Mb}|{bT » 30 Ное 2003, 19:29

Що бе, Бургас става - морето без гадните жеги е къде, къде по-привлекателно...
Mb}|{bT

Мнениеот bgjurist » 01 Дек 2003, 10:52

В Бургас има опасност да се удави човек, след като препие... А относно това, дали си нямам работа - ТОВА ми е работата!!!
bgjurist
Потребител

Мнениеот Койчо от Конаре » 01 Дек 2003, 11:06

Бе, много духа на морето! ;-)
Койчо от Конаре

Мнениеот Измамен » 03 Дек 2003, 17:52

Койчо САН!
Духа толкова силно, та чак в Толбухин се чувствува осезателно как вятърът вее в главата на Хебигатсу Сан.
Измамен

Мнениеот adv. » 03 Дек 2003, 18:27

Ама какъв страшен купон може да се заформи на плажа......ще е весела нова година....!!!!
adv.

Мнениеот hebigatsu » 03 Дек 2003, 18:34

За Измамен (62.73.118.---),
Спри да опорочаваш всички теми. Ако имаш някакви претенции към моята персона, можеш да ми ги заявиш лично. Между другото - не знам в кой век живееш, но от доста време насам градът си върна старото име - Добрич. Колкото до това къде, какви ветрове веят - свежестта е за предпочитане пред аромата на застояло.
За всички останали,
Стига сте се туткали, ами дайте дата, място и час, пък да се преброим.
hebigatsu
Активен потребител

Мнениеот Гери » 03 Дек 2003, 18:55

Oххх... само който не е живял "по морето" не знае що е туй студ и има ли почва у нас, като ти духне онзи студеният морски ветрец забравяш, че във вените ти тече кръв, а не нещо със съдържание на кристали... Всъщност да живееш в София се оказа благодат, няма такъв пронизващ вятър :))) което е голямо предимство!
Гери

Мнениеот badu » 04 Дек 2003, 10:28

Нямам какво да добавя към мнението на Гери. През зимата край морето.....бас ловя че повечето ще забравите за какво сте отишли там като ви скове вятъра. А за влагата от която и най-дебелите дрехи не те спасяват никой не спомена. Приятно прекарване на всички ентусиасти!
badu

Мнениеот bgjurist » 05 Дек 2003, 13:06

Предлагам датата на срещата да е 18 декември, надвечер.
bgjurist
Потребител

Мнениеот denicata » 06 Дек 2003, 03:21

kolega,a ne stava li zadve4er?6te e po-vulnuva6to mai
denicata

Мнениеот bgjurist » 10 Дек 2003, 14:16

Възможно е! Остава да се определи и местоизвършването ;-) >-I
bgjurist
Потребител

Мнениеот КаГеПе » 10 Дек 2003, 17:09

Искам да карам ски, да изкарам снежна Коледа ! Искам, обаче, не на Пампорово, не на Боровец и на Банско не ща - там от Алберто Томба и компания няма да се разминем ... Очаквам предложения, България е голяма ! На Стара планина има ли добри писти край уютни хотели и хижи ?
КаГеПе

Мнениеот bgjurist » 10 Дек 2003, 17:46

Абе, има на Шипка, но хотеите всички са фалирали...
bgjurist
Потребител

Мнениеот *** » 10 Дек 2003, 18:08

Da, ima pista do hizha Kom nad Berkovica i na hizha Parshevica nad Vraca, do poslednata hizha ima i super hotelche, samo deto e do samata mandra...

Мнениеот КаГеПе » 10 Дек 2003, 18:20

Благодаря ви за предложенията ! А на Витоша как е? Ще съм в София за Коледа и ако условията са подходящи искам да се спусна, но където е по-малко населено.
КаГеПе

Следваща

Назад към Общи дискусии