начало

Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища

Убийството на банкера Емил Кюлев

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

NJ

Мнениеот HF » 28 Окт 2005, 20:51

Убйствотона този господин разтърси държавата така както ако беше убит президент или премиер на БГ.
От всичко това става ясно че нашата държава се управлява от мафия и в момента е убит сигорно президента или вицепрезидента на БГ.
Жалко за нашата държава просто много жалко.....
HF

Мнениеот Гост » 29 Окт 2005, 14:25

"Новороденият капитал изпуска кръв и мръсотия от всичките си пори ..."
Карл Маркс
Гост

Мнениеот Гост » 29 Окт 2005, 14:32

Anonymous написа:Всички сте анонимни боклуци!Липсва ви робството - да спите под юргана и да ядете пачата.Анонимни сте защото сте кухи!

Аааааа, извинявай ама не разбрах как да те наричам - " кух анонимен боклук" или по друг начин.
Гост

Мнениеот Гост » 29 Окт 2005, 14:35

Anonymous написа:"Новороденият капитал изпуска кръв и мръсотия от всичките си пори ..."
Карл Маркс

:lol: :lol: :lol: хубав виц!
Гост

Re: убиството на....................

Мнениеот Гост » 29 Окт 2005, 19:07

Anonymous написа:Само много сериоозни причини,много пари и имуществени интереси,могат да мотивират някого да организира убийство на лице от ранга на Кюлев.Мога да споделя само това,че убийството е организирано перфектно.Кой ще е следващия ? убеден съм,че това не е последното,но е първото от убийствата на лица с високо полжение в средите на белите якички.

Добра логика, но слаба стратегия, колега щом се чудиш кой ще е следващият! Припомням - зората на "демокрацията" новосформираният Г-13. От тях са мъртви двама/Ил.Павлов и Кюлев/, следват още 11 бр. Та те са следващите. :twisted:
А от процисуална гледна точка нищо особено не се е случило, просто едно умишлено убийство. НК не разграничава убийствона клошар от убийство на банкер! Къв е проблема?! :?:
Едно време едни хора дадоха пари на други.Сега си искат дивидентите, но нашите добиха самочувствие и не дават.........., ей така се появи птичият грип по бизнесмените. 8)
Гост

Мнениеот Imperato » 29 Окт 2005, 20:10

Политиците би трябвало да ревят, като научат, че умират хора от студ и без храна, а не че е починал някой, предостнатъчно добре облечен и нахранен.
Imperato

Мнениеот Imperato » 29 Окт 2005, 20:11

Политиците би трябвало да ревят, като научат, че умират хора от студ и без храна, а не че е починал някой, предостнатъчно добре облечен и нахранен.
Imperato

Мнениеот Гост » 29 Окт 2005, 20:34

Imperato написа:Политиците би трябвало да ревят, като научат, че умират хора от студ и без храна, а не че е починал някой, предостнатъчно добре облечен и нахранен.

Абсолютно вярно! Това имах предвид горе.
Хиляди пъти по-лошо е, че и през тази зима десетки хора ще умрат от студ, това е трагедия, а че някой не си е върнал борча и е убит, изобщо не е новина. Защо тормозят гражданите и полицаите, като те нямат нищо общо с това?! Хайде да видим кои трябва да бъдат тормозени............., но те имат имунитет, нали?
Стига пак Бойковски акции!
Гост

Re: NJ

Мнениеот анализатор » 29 Окт 2005, 22:26

[quote="HF"]Убйствотона този господин разтърси държавата така както ако беше убит президент или премиер на БГ.
От всичко това става ясно че нашата държава се управлява от мафия и в момента е убит сигорно президента или вицепрезидента на БГ.
Жалко за нашата държава просто много жалко.....[/quote

От фактът, че толкова много се "впрегнаха", разните му управляващи, означава, че са много притеснени.
Притеснени са, защото и те са набъркани в пералнята на мръсни пари, откраднати в посткомунистическия период и надлежно разпределени.
Притеснени са, и защото се питат кой ще е следващият. Защото "по план" Кюлев не беше "бушон", а беше напълно "чист", също като "притеснените" и не биваше да "изгърми", а щом го убиха, значи в системата им има нещо, което "куца", което им даде сигнал, че системата не е "напълно безопасна" и "бездефектна".
Ей това им е проблема, не че има някаква национална трагедия, опастност, и тям подобни глупости...
Проблемът е, че се уплашиха за животица си....
Но комуто ползите, нему и неудобствата!
Иначе животът си тече и шоуто продължава с пълна сила...
анализатор

Мнениеот адв. » 31 Окт 2005, 17:29

Защо пък да е виц?
На мен много ми хареса цитата.
Все пак не приемам, че по този начин трябва да се решават проблемите - независимо на кого са тези проблеми. Не приемам да се решават така проблеми. Нали все пак съществува държава, правосъдие - това не трябва да са само понятия без съдържание.
адв.

Мнениеот някой » 31 Окт 2005, 17:55

[quote="адв."]Защо пък да е виц?
На мен много ми хареса цитата.
Все пак не приемам, че по този начин трябва да се решават проблемите - независимо на кого са тези проблеми. Не приемам да се решават така проблеми. Нали все пак съществува държава, правосъдие - това не трябва да са само понятия без съдържание.[/quote

Няма как да се решават такива въпроси по друг начин - този е начинът за заличаването на следи... 8) У нас мафията си има държава :wink:
някой

Мнениеот адв. » 31 Окт 2005, 18:31

Е някой, какво е твоето мнение не разбрах....
Няма ли адекватен начин да се реагира?
Не е ли време наистина да има гражданско общество - с позиция, която да промени нещата.
Не искам да живея в такова общество - без правила....
И не само аз.
И не ми допада злорадството на някои хора по повод убийството на Кюлев... [/quote][/url]
адв.

Мнениеот адв. » 31 Окт 2005, 18:31

Не е ли време наистина да има гражданско общество - с позиция, която да промени нещата.
И не само аз.
И не ми допада злорадството на някои хора по повод убийството на Кюлев...
адв.

Мнениеот адв. » 31 Окт 2005, 18:32

И не само аз.
И не ми допада злорадството на някои хора по повод убийството на Кюлев...
адв.

Мнениеот PAPUNIAK » 03 Ное 2005, 01:23

Kakto se e poluchavalo mnogo pati s Bulgarskata darzjava niakoi ima interes vmesto da tragnem na zapad , da sme na istok. Diado Ivan vse oshte darpa konzite.Interesite da se obarnem na istok sa po golemi ot tezi na BG politizi.
PAPUNIAK

Мнениеот Адолф » 10 Ное 2005, 21:19

Кюлев бе убит,защото предвид предстоящото влизане в ЕС е вече излишен за реално управляващата олигархия-от 1944 година досега,поверила му капитали и власт от които явно не е искал да се откаже.Същото се случи и на Илия Павлов в момента,в който реши,че може да бъде независим бизнесмен.Уви Сталинските методи не са отживелица-есть человека-есть проблема,нет человека-нет проблема.
Адолф

Re: ТОВА ЛИ НИ Е РАБОТАТА ?

Мнениеот Гост » 11 Ное 2005, 10:56

strasimir написа:Не само за Кюлев , но и за всички останали милионери в България трябва да има закон , съгласно който да докажат произхода на първия си милион , с който са започнали бизнеса !...

"Мръсен " ли е милиона - всичко да отива в държавната хазна !...

Е това би означавало нова и тотална национализация, просто защото поне 90% от "първите милиони" на новобогаташите са "мръсни"... :D
Гост

Re: ТОВА ЛИ НИ Е РАБОТАТА ?

Мнениеот Гост » 11 Ное 2005, 11:50

strasimir написа:Случайно попаднах на темата ... Тази тема , мисля, че изобщо не може да вълнува сериозните юристи !...
"Пране на пари " , наркобизнес , сенчеста икономика , далавери или невърнатия първи милион на тези , които са му го дали - теми за полицаи , но не и за юристи !...

Ето това е сериозен юрист!!!
Абе, ти от марс ли падаш ... това е тема, която трябва да вълнува особено юристите. Не може да има нормален бизнес в България, докато се перат пари безнаказано; докато има такава организирана престъпност, която строи с размах по черноморието пред погледа на държавните органи. Нещо повече, докато има такава корупция и толкова влиятелни мутри в БГ, сериозен бизнес тук няма да има. А без сериозен и нормален бизнес, адвокатурата е немислима и става един институт, който е изпразнен от съдържание. Адвокатите в най-добрия случай ще правят правни анализи, а в най-лошия ще развеждат хората и делят нивите им. Жалко, че не си го осъзнал, г-н сериозен юрист!
Гост

Предишна

Назад към Общи дискусии