начало

Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища

Към екипа на Lex.bg

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Да има ли модериране?

Да
6
86%
Не
1
14%

Общо гласове : 7

Към екипа на Lex.bg

Мнениеот mi_lena » 03 Ное 2005, 16:58

Да има ли модериране?
Последна промяна mi_lena на 22 Яну 2010, 14:13, променена общо 1 път
Аватар
mi_lena
Потребител

Мнениеот protekta » 03 Ное 2005, 18:11

Май модерирането започна! Забелязах, че една тема изчезна /най-накрая/.
protekta
Потребител

Мнениеот Гост » 03 Ное 2005, 18:16

Дано да е така!
Гост

Мнениеот Mi-Lena » 03 Ное 2005, 18:18

Ако можеха да изчезнат и "niakoi" постинги, ама хубавото - по малко :D
Mi-Lena

Мнениеот Гост » 03 Ное 2005, 18:22

Особено тези с главни букви на латиница, които ги раздава един юнак, дето май е наясно с всичко, отвратително арогантен е, заяжда се с добросъвестни колеги и ги обижда как ли не...
Гост

Мнениеот Mi-Lena » 03 Ное 2005, 18:51

По отношение на този участник, имам подозрения, че е стар познайник с нов ник. Стилът е мноооого сходен. Новият елемент са само главните букви. Но като не му се вижда IP адреса. :roll: При предишния вариант на форума можеше.
Mi-Lena

Мнениеот Гост » 03 Ное 2005, 18:55

Той и сега се изявява като гост. Може би са му "резнали" регистрацията. И един технически въпрос - как точно ще видиш ІР адреса на някой, който няма т.нар. "реално" ІР, а му е дадено такова от някоя вътрешна мрежа зад рутер? Или имаш предвид ID? Това не е заяждане, просто ми е интересно, ако си наясно с тематиката :)
Гост

Мнениеот Mi-Lena » 03 Ное 2005, 19:08

Не съм наясно с тематиката :oops: Аз съм прост потребител. Може и да е ID. Исках да кажа, че преди имаше задължително въвеждане на ник и имаше някои индивидуализиращи белези.
Mi-Lena

Мнениеот Mi-Lena » 03 Ное 2005, 19:10

Така се засрамих, че забравих да спомена, че въпросният заподозрян се включваше някъде от Русе (нищо против града нямам).
Mi-Lena

Мнениеот Гост » 04 Ное 2005, 12:23

Подкрепям становището, че трябва да се влиза с ник. И аз в момента не го правя, щото тъкмо влезна с парола, и като цъкна на форума - хайде, влизай пак.
Впрочем, не виждам от какво трябва да се засрамваш. Становищата ти тук са логични и разумни! А аз съм просто един адвокат, който поназнайва туй-онуй за софтуер и компютърни мрежи :)
Гост

Мнениеот Гост » 04 Ное 2005, 17:54

То въпросът с модерирането е банален.

Аз искам да похваля Лекс за подкрепата на кирилицата и възможността, която дават, за допълнителна подредба на кирилица чрез интернет от Кредор при писането на постовете.

А айпитата се виждат, но само от модераторите и администраторите. Реални айпита са всички, защото няма нереални. Има публични и частни.
Гост

Мнениеот nezret » 07 Ное 2005, 16:24

Браво поздравления,
А може ли да попитам ,да инсталирате и флекс уърда ,защото допускам много грешки,изяждам букви прочие? А относно модерирането ?!? Съгласен съм да има индивидуализиращи белези, кой си и какво казваш. За това да . Но да се изтриват съобщения по преценка на едно или две лица,няма проблем имат право,защото ние сме гости не домакини. Домакинът има право да изгони нежеланите гости. Аз не харесвам лични нападки,предпочитем такива да ги иронизирам като преди това се самоиронизирам. Е явно в най лошият случай ,ще има един член по малко. Какво от това? Отдавна злото не ме изненадва ,бих се изненадал от нещо добро.
nezret
Потребител

Мнениеот Гост » 07 Ное 2005, 16:44

Много хубаво деление на ІР-тата. Аз имах предвид термините, които използват някои уж спецове - "реални" и "маскирани", т.е. последните са такива, дето явно са частни, както Вие обяснявате :)
Гост

СРАМОТА!

Мнениеот МНОГО ВЪЗМУТЕНА » 08 Ное 2005, 09:10

Вижте темата за издръжка на пълнолетно дете.

СПИ ЛИ МОДЕРАТОРЪТ ???!!!

КАК ВЪОБЩЕ Е ВЪЗМОЖНО ПОДОБНИ ГАДОРИИ ДА СЕ ПИШАТ В НАШИЯ ФОРУМ !

КОЛЕГИ,
КАК ДА ПРОГОНИМ ПСИХОПАТИТЕ ОТ ТУК ?
МНОГО ВЪЗМУТЕНА

Назад към Общи дискусии