начало

Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища

Объркаха ми дипломата! Какво да правя?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Объркаха ми дипломата! Какво да правя?

Мнениеот Колега-юрист » 01 Ное 2005, 11:53

Уважаеми колеги!
Като си взех дипломата по Право, установих, че сами объркали изписването на един предмет в приложението към нея - вместо "Международна защита правата на човека" са изписали - "Международна зЕщита правата на човека" :oops:
1 мой приятел-икономист пък е в идентично положение, защото пък в неговата диплома вместо "Търговско и облигационно право", са написали "Търговко и облигационно право" :shock:
Какво да правим? Как да искаме промяна и поправка в приложенията към дипломите? Имате ли идея каква е процедурата за това ?
Предварително благодаря![/b]
Колега-юрист

Мнениеот i » 01 Ное 2005, 12:02

колега вие сте добре когато аз си взех дипловота установих че ми няма оценките по международно частно право право на европейския съюз и застрахователно право както и че оценката по икономика ми беше объркана. върнах дипломата на инспекторката ни и чаках още 1 месец за нова диплома като през това вдреме изтървах два конкурса за работа моето мнение е че вашата грещка е дребна и едва ли някой ще се вгледа но ако имате желание и здрави нерви я върнете и успех
i

Мнениеот Гост » 01 Ное 2005, 14:25

И хайде престанете едно и също нещо да го пускате наляво-надясно по различните теми на форума. Има хора, които наистина имат нужда от помощ, за да задръствате базата с едни и същи въпроси!!!
Гост

Мнениеот Колега-юрист » 01 Ное 2005, 17:39

Какво трябва да направя?
Да подам писмена молба до учебен отдел да ми издадат ново приложение? Правилно ли съм ви разбрал?
Колега-юрист

Мнениеот Гост » 01 Ное 2005, 17:47

Не колега - искова молба до съответния окръжен съд
Гост

Мнениеот Гост » 01 Ное 2005, 18:12

Пробвах, но я оставиха без движение, за уточняване на петитума и за внасяне на държавна такса :lol:
Гост

Мнениеот Гост » 01 Ное 2005, 18:29

Абе тоа, със сгрешената диплома - я направо у Страсбург
Гост

Мнениеот Гост » 01 Ное 2005, 18:34

Че какво има у Страсбурга?
Хубави французойки ли?
Гост

Мнениеот Гост » 02 Ное 2005, 10:19

Anonymous написа:Пробвах, но я оставиха без движение, за уточняване на петитума и за внасяне на държавна такса :lol:

Какъв съд бе колега?! Обърнете се към инспекторите!!! И това ми било юристи! Пази боже от такива!
Гост

Мнениеот Гост » 02 Ное 2005, 12:41

Какъв съд бе колега?! Обърнете се към инспекторите!!! И това ми било юристи! Пази боже от такива!

Що бе, колега - това си е индивидуален административен акт и като такъв подлежи на обжалване по реда на ЗАП :lol:
Гост

Мнениеот roni » 02 Ное 2005, 15:23

Що бе, колега - това си е индивидуален административен акт и като такъв подлежи на обжалване по реда на ЗАП :lol:[/quote]

??????? какви глупости?! това си е печатна грешка! Ама Вие си го обжалвайте щом се чудите какво да правите... :roll:
roni
Младши потребител

Мнениеот Гост » 02 Ное 2005, 17:23

Еееееееех, Рони, Ронииииииииии, много хора се събрахте без грам акъл в главата в тоя форум бе ееееееееееееей. Аз продължавам да твърдя, че това е ИАА, а ти ако си толкова умен, колкото си представям продължавай да ме оборваш.
Гост

Мнениеот Съд » 02 Ное 2005, 17:27

Защо задръствате съда с дивотии? Идете си при инспектора в съответния ВУЗ и ще ви я препишат. Наистина - пишман юристи. Дай да се съдим за глупости.
Съд

Мнениеот Гост » 02 Ное 2005, 17:56

Вашата е лесна, нали всичко си ви е наред по дипломите!
А аз се излагам като ходя по интервютата за работа с тия правописни грешки в дипломата.
И ми викат: "Хахаха, то неслучайно на вашия ВУЗ му викат Ум Няма Студент Става"! :cry:
Чувствам се унизен
Гост

Мнениеот Гост » 02 Ное 2005, 18:02

Ами подгонете ги тия кози там, де! Като са малоумни и са допуснали - дори не явна фактическа, а явна правописна грешка, праснете им дипломата в главите. И само ако се опъват и отказват да направят каквото и да било - впрочем няма нищо лошо и да раздухате работата. Чрез "Господари на ефира" например. Ще бъде много забавно. Успех!
Гост

Назад към Общи дискусии