Уважаеми колеги!
Като си взех дипломата по Право, установих, че сами объркали изписването на един предмет в приложението към нея - вместо "Международна защита правата на човека" са изписали - "Международна зЕщита правата на човека"
1 мой приятел-икономист пък е в идентично положение, защото пък в неговата диплома вместо "Търговско и облигационно право", са написали "Търговко и облигационно право"
Какво да правим? Как да искаме промяна и поправка в приложенията към дипломите? Имате ли идея каква е процедурата за това ?
Предварително благодаря![/b]
- Дата и час: 03 Дек 2024, 22:58 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Объркаха ми дипломата! Какво да правя?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
15 мнения
• Страница 1 от 1
колега вие сте добре когато аз си взех дипловота установих че ми няма оценките по международно частно право право на европейския съюз и застрахователно право както и че оценката по икономика ми беше объркана. върнах дипломата на инспекторката ни и чаках още 1 месец за нова диплома като през това вдреме изтървах два конкурса за работа моето мнение е че вашата грещка е дребна и едва ли някой ще се вгледа но ако имате желание и здрави нерви я върнете и успех
- i
- Гост
Що бе, колега - това си е индивидуален административен акт и като такъв подлежи на обжалване по реда на ЗАП [/quote]
??????? какви глупости?! това си е печатна грешка! Ама Вие си го обжалвайте щом се чудите какво да правите...
??????? какви глупости?! това си е печатна грешка! Ама Вие си го обжалвайте щом се чудите какво да правите...
- roni
- Младши потребител
Ами подгонете ги тия кози там, де! Като са малоумни и са допуснали - дори не явна фактическа, а явна правописна грешка, праснете им дипломата в главите. И само ако се опъват и отказват да направят каквото и да било - впрочем няма нищо лошо и да раздухате работата. Чрез "Господари на ефира" например. Ще бъде много забавно. Успех!
- Гост
15 мнения
• Страница 1 от 1
|
|