Случая е следния, Мтел дава личните ми данни на Транскарт и те ми изпращат кредитна карта, която не желая.
Имала съм карта Транкарт и с 300 зора я закрих, сега ми пращат нова, която ако искам да закрия трябва да платя 24 лв.
Въпроса е може ли бъде осъден Мтел за предоставяне на лични данни за издаването на карта без мое съгласие?
- Дата и час: 03 Дек 2024, 22:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Мога ли да съдя Мтел
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
13 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Мога ли да съдя Мтел
Клиент написа:Случая е следния, Мтел дава личните ми данни на Транскарт и те ми изпращат кредитна карта, която не желая.
Имала съм карта Транкарт и с 300 зора я закрих, сега ми пращат нова, която ако искам да закрия трябва да платя 24 лв.
Въпроса е може ли бъде осъден Мтел за предоставяне на лични данни за издаването на карта без мое съгласие?
Не можете. М-тел Ви предлага да ползвате услугите на Транскард, но Вашите лични данни/ЕГН, месторабота,заплата,адрес,телефон и др. са непопълнени в договора , който Ви предлагат да сключите с компанията. Т.е. давате ги Вие и отдолу полагате собствения си подпис.
- Полицай
Полицай написа:Клиент написа:Случая е следния, Мтел дава личните ми данни на Транскарт и те ми изпращат кредитна карта, която не желая.
Не можете. М-тел Ви предлага да ползвате услугите на Транскард, но Вашите лични данни/ЕГН, месторабота,заплата,адрес,телефон и др. са непопълнени в договора , който Ви предлагат да сключите с компанията. Т.е. давате ги Вие и отдолу полагате собствения си подпис.
Да бе те ти пращат на домашният ти адрес кредитна карта на която ти има името и вече си им длъжник. И аз ще ги осъдя Mtel. Ще ги осъдя и за това, че на 18.09.2005г. 24чса телефона ми не можа да намери мрежа.
- Георги Генов
Последния писал тук май е героя от следния виц:един клечал пред
Шератон,ташаците му висели и той ги удрял с две тухли;минувач го попитал какво прави,а той отговорил че си прави кефа.Какъв кеф бе,
не те ли боли?Боли,ама като не улуча,знаеш ли какъв кеф е.
Въобще по-голечи мазохисти от българите едва ли има.Робското ни съзнание не се е променило.
Шератон,ташаците му висели и той ги удрял с две тухли;минувач го попитал какво прави,а той отговорил че си прави кефа.Какъв кеф бе,
Въобще по-голечи мазохисти от българите едва ли има.Робското ни съзнание не се е променило.
- читател
Да бе те ти пращат на домашният ти адрес кредитна карта на която ти има името и вече си им длъжник. И аз ще ги осъдя Mtel. Ще ги осъдя и за това, че на 18.09.2005г. 24чса телефона ми не можа да намери мрежа.[/quote]
Ами, така погледнато, можете да опитате да ги осъдите и за това, че Ви изпращат фактура за сметката и разпечатка на разговорите Ви и то са толкова нагли, че на всичко отгоре ги изпращат на домашния Ви адрес!
А що се касае, че на 18.09 не е имало мрежа-това твърдение не е вярно.Имаше, но беше претоварена от клиентите.Този проблем се решава с един по-скъпичък апарат, който има функция в настройките да търси непрекъснато връзка с клетката докато Ви свърже.Аз съм с такъв и на цитирания ден нямах проблеми със свързването.
Ами, така погледнато, можете да опитате да ги осъдите и за това, че Ви изпращат фактура за сметката и разпечатка на разговорите Ви и то са толкова нагли, че на всичко отгоре ги изпращат на домашния Ви адрес!
А що се касае, че на 18.09 не е имало мрежа-това твърдение не е вярно.Имаше, но беше претоварена от клиентите.Този проблем се решава с един по-скъпичък апарат, който има функция в настройките да търси непрекъснато връзка с клетката докато Ви свърже.Аз съм с такъв и на цитирания ден нямах проблеми със свързването.
- Гост
читател написа:Последния писал тук май е героя от следния виц:един клечал пред
Читател, всеки може да разказва тъпи вицове и да обижда българския народ. Ти като си толкова умен какъв изход предлагаш? Да си счупим GSM-ите ли? Като нямам избор, а мобилния ми трябва си правя сметката и избирам най-добрия вариант за мен. А ти си пази ташаците.
- Чафо
Георги Генов написа:Полицай написа:Клиент написа:Случая е следния, Мтел дава личните ми данни на Транскарт и те ми изпращат кредитна карта, която не желая.
Да бе те ти пращат на домашният ти адрес кредитна карта на която ти има името и вече си им длъжник. И аз ще ги осъдя Mtel. Ще ги осъдя и за това, че на 18.09.2005г. 24чса телефона ми не можа да намери мрежа.
Кредитната карта ти я праща М-Тел, а не Транскард!
- Гост
A IMASH LI NA RAZPOLOGENIE 2-3 GODINI DA SE MOTAESH PO DELA.MI PARI ZA MARLIAVI ADVOKATI ? ZABRAVI ! TE ONEZI "GOVEDA" OT M-TEL ,SA SI NAPRAVILI DOBRE SMETKATA, E OSVEN AKO ISKASH DA SE ZAPOZNAESH OTBLIZO SAS RODNATA SADEBNA SISTEMA , USPEH !!!! BLAGENNI SA VIARVASHTITE !?!Клиент написа:Случая е следния, Мтел дава личните ми данни на Транскарт и те ми изпращат кредитна карта, която не желая.
- koleviko
- Младши потребител
13 мнения
• Страница 1 от 1
|
|