начало

Съдът освободи младежите, обвинени за нападението в мол Съдът освободи младежите, обвинени за нападението в мол

Работни места

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Работни места

Мнениеот Ади Гост » 09 Сеп 2005, 14:34

Здравейте! Искам да попитам къде мога да се информирам в интернет за свободните работни места в системата на МВР и в Съдилищата? Разглеждах им сайтовете ама там почти нищо няма а и се актуализират много рядко!Интересува ме конркетно за Разград ако някой може да ми помогне ще бъда много благодарна!
Ади Гост

Мнениеот Гост » 09 Сеп 2005, 14:57

В Разград има много турци 8)
Гост

Мнениеот Гост » 09 Сеп 2005, 17:27

това го знам питам за нещо дето не го знам
Гост

Мнениеот kursant_amvr » 09 Сеп 2005, 18:14

Обадете се или отидете лично в РДВР и поискайте да ви свържат със служител от "Кадри". Той трябва да Ви осведоми за свободни работни места, както и кога ще бъдат насрочени конкурси за заемането им, какви документи трябва да подадете, в какъв срок и т.н.

И се въоръжете с търпение. Много търпение.
kursant_amvr
Потребител

Мнениеот rumen markov » 09 Сеп 2005, 19:20

ei,kursant!ia byrzo ime,fak.nomer i kurs!pet 4etiri pet 4etiri,byrzoooo!
rumen markov

Мнениеот Ади Гост » 10 Сеп 2005, 10:15

Много благодаря за отговора kursant! Пожелавам приятен ден!
Ади Гост

Назад към Общи дискусии