Здравейте!
Бихте ли ми казали, как мога да се свържа с въпросната фирма? Видях, че на сайта им има телефони на дилъри (и то доста), но на мен ми трябва адрес, където да отида за да изложа проблема за който търся решение в тяхната система и дали могат да ми свършат работа ако се абонирам към тях.
Благодаря Ви предварително
- Дата и час: 04 Дек 2024, 10:15 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
"Апис" - как да осъществя връзка с тях?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Дилър на Апис
Здравейте,аз съм един от дилърите на Апис!
Пишете на имейл sd21@dir.bg
Ще Ви изпратя оферта със съдържанието на продуктите и цените!
От 8 септември АПИС пуска промоция.
Пишете на имейл sd21@dir.bg
Ще Ви изпратя оферта със съдържанието на продуктите и цените!
От 8 септември АПИС пуска промоция.
- Дилър на Апис
Някои решения се повтарят през ред, други изобщо не са актуални - напротив, въвеждат в заблуждение. Процедурите също не са на ниво. Изобщо.... А продуктите са супер скъпи.... А не са и техни - да не би да плащат на съдиите, които са ги изстрадали?
Вярно, как е получен достъпът до решенията, за да печелят от тях? Срещу безплатен достъп на съд.система вероятно. И от Норма им пращат мисля безплатно на съдиите ежемесечно дискове.
Вярно, как е получен достъпът до решенията, за да печелят от тях? Срещу безплатен достъп на съд.система вероятно. И от Норма им пращат мисля безплатно на съдиите ежемесечно дискове.
- Гост
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|