начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

наталия гуркова

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: наталия гуркова

Мнениеот Ivi Bell » 28 Окт 2002, 17:06

Да-а-а.Темата беше Гуркова, но същественото май е - има ли бъдеще младият юрист в Бг, няма ли? Аз харесвам Гуркова, най- малкото, защото е хубава жена. И въпреки, че и аз съм жена, смятам, че красотата трябва да се адмирира, защото Бог понякога е много пестелив, и това особено личи при някои жени (за съжаление). Дали е умна, дали не е - не съм капацитет и не смятам да ставам съдник.
НО, иде реч за друго:
1) Да, в тази държава е трудно, НО дали ще ми бъде по-лесно в ДРУГА държава?
2) Да, на младите юристи ни е трудно, НО на младите артисти, художници, архитекти дали им е лесно?
3) Да, връзкарите били на почит, но познавам доста кадърни хора, заели хубави позиции с връзки, Но това не значи, че са некадърни.Имали са късмет да познават точният човек на точното място и т. н. .
И накрая, сигурно оптимизмът ми е в повече и бойните лозунги биха подразнили някого, но ще го напиша:
"Съдбата не е въпрос на шанс.Тя е въпрос на избор.
За нея не се чака, тя се постига."
Уилям Дженингс Брайън
За песимистите: Четете биографии на успели хора! Идеалните обстоятелства са само в мечтите, докато в живота изобилстват пречките. Впрочем, някой да е очаквал да е обратното?!?!?!?!?!?!?!
Ivi Bell

Re: Наталия Гуркова

Мнениеот SkarletOxara » 29 Окт 2002, 14:11

Не мисля , че има значение в кой университет учи въпросната госпожица .
Не трябва да се залъгвате и да вярвате , че всички сме равни .
Съвременните медии , динамичния начин на живот и клишетата на които всички сме подвластни / дори и да не си го признаваме / , осигуряват предимство на красивите жени .
И все пак не живеем в Средновековието или в някакво първобитно племе за да линчуваме хората които са по- различни или ни превъзхождат в някакво отношение.
Мисля , че е неуместно човек ,при това юрист да коментира професионалните качества на човек , който най- вероятно не познава и то в този форум.
SkarletOxara

Предишна

Назад към Общи дискусии