начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

Аман от МТел

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Аман от МТел

Мнениеот f(x)dx » 25 Апр 2005, 14:49

Вчера си отварям пощенската кутия и виждам писмо от МТел. Ама хем е от Мтел, хем там, където се пишат данните на изпращача се мъдри Транскард. Това последното за мен значи, че писмото е пратено от Транскард, а адресът ми са го взели от МТел.
Вътре в писмото има кредитна карта на мое име и празно заявление, което трябва да попълня, ако искам да активирам картата.
Та въпросът ми е: Имат ли право МТел да ми разпространяват данните наляво и надясно. никак, ама никак не съм навит който и да е да разбира къде живея, евентулно какви са ми доходите (щото този лимит как го определят) и всякакви такива БЕЗ МОЕ РАЗРЕШЕНИЕ.
Нито съм ги молил МТел, нито съм ги упълномощавал.
f(x)dx

Re: Аман от МТел

Мнениеот neti19 » 25 Апр 2005, 14:54

Ne njamat pravo tova sa si li4ni danni ot kadeto i da go pogledne 4ovek
neti19

Мнениеот vaninaaaa » 25 Апр 2005, 15:53

eto zatova naprimer mojesh spokoino da gi osydish! za razprostranenie na li4nite danni!!! i navsyakyde v evropa podavat isk v syda za takiva neshta...
vaninaaaa

Мнениеот Бо » 25 Апр 2005, 17:26

Така е!
Бо

Мнениеот valq » 26 Апр 2005, 10:40

Че Мтел са виновни, спор няма, но пък и вие в Пощенска банка, как сте могли да получите карта на конкуренцията?! В Мтел трябва да проверяват и къде работят потребителите, преди да ги зарибяват с Транскард, нали? ПРОПУСК!!! Не ги е срам! Еретици!
valq

Назад към Общи дискусии