Njakoj se6ta li se v koj zakon se opisva pologenijata pri zablugdavane ili manipulazia. Primer: polu4avate izvestie da se javite na 01.04.2005, no se okazva 4e ste vikani na 01.03.2005 i ste nakazani za nejavjavane.
Vinovni li ste v tozi sly4aj? Ako ne za6to?
- Дата и час: 04 Дек 2024, 10:09 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
zablugdavane
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: zablugdavane
Конкретизирай те по-точновъпроса си.ой ви уведомява и за какво?Кой ви наказва и по кой ред?Принципно е нудопустимо тъй като Вие сте били доросъвестен
- ККК
Men me interesyva prinzipno. Tova 4e sam bil dobrosaveten moga li da go dokaga v sada i po koj zakon?
Konkretno: poly4avam izvestie na koeto e napisano da se java na voenna komisija na 01.04.2005, no se okazva 4e komisijata e bila na 01.03.2005. Az poly4avam akt ot voenen otdel za nejavjavane na komisijata na 01.03.2005 (po 4len 307, al 2 ot ZOVS na RBalgaria).
Po kakav zakon da dokaga 4e sam bil dobrosaveten.
Predvaritelno blagodarja za otgovora.
Konkretno: poly4avam izvestie na koeto e napisano da se java na voenna komisija na 01.04.2005, no se okazva 4e komisijata e bila na 01.03.2005. Az poly4avam akt ot voenen otdel za nejavjavane na komisijata na 01.03.2005 (po 4len 307, al 2 ot ZOVS na RBalgaria).
Po kakav zakon da dokaga 4e sam bil dobrosaveten.
Predvaritelno blagodarja za otgovora.
- kasmetlijata
Po ulitsata az varvjah,
demon grozen tam vidjah.
"V kazarmata vlizaj " - kaza mi toj,
oshte treperja pri spomena moi.
demon grozen tam vidjah.
"V kazarmata vlizaj " - kaza mi toj,
oshte treperja pri spomena moi.
- ipolit
Би следвало да можете, според всички закони и принципи в правото (да не забравяме обаче, че става въпрос за военните отдели!).
Първо, вижте на коя дата е издадено известието - кога е подписано и т.н...
Но каквито и доводи да излагате, нищо чудно да се натъкнете на стена от неразбиране и немарливост. Защитавайте интересите си и настоявайте, че сте получили известието post factum! Дори можете спокойно да заявите, че изобщо не сте получавали известието (стига други хора да не знаят). Не забравяйте, че дори пощальонът да е доставил известието, някой съсед може да го е взел от пощенската ви кутия (ей така, за да ви направи мръсно). В такъв случай, военните ще са длъжни да ви пратят ново известие с обратна разписка, която вие лично, със личната си карта ще можете да получите от пощенския клон!
Малко се увлякох, но си заслужаваше! Няма да им се давате на фуражките така лесно!!!
Първо, вижте на коя дата е издадено известието - кога е подписано и т.н...
Но каквито и доводи да излагате, нищо чудно да се натъкнете на стена от неразбиране и немарливост. Защитавайте интересите си и настоявайте, че сте получили известието post factum! Дори можете спокойно да заявите, че изобщо не сте получавали известието (стига други хора да не знаят). Не забравяйте, че дори пощальонът да е доставил известието, някой съсед може да го е взел от пощенската ви кутия (ей така, за да ви направи мръсно). В такъв случай, военните ще са длъжни да ви пратят ново известие с обратна разписка, която вие лично, със личната си карта ще можете да получите от пощенския клон!
Малко се увлякох, но си заслужаваше! Няма да им се давате на фуражките така лесно!!!
- Gosho
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|