- Дата и час: 03 Дек 2024, 00:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
LEX-анализ
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
LEX-анализ
Снощи да не пропуснах нещо?
- bgjurist
- Потребител
Re: LEX-анализ
ми аз поне не се сещам да си пропуснал нещо:)) на няколко пъти се направи, че си тръгваш, но много бързо се завръщаше:)))))
- _ozverela_
То отдавна ни мина, ама да разправяме - няма да стане... Поне аз съм станал невероятен егоист и нищо не искам да разправям... Само ще си спомням с огромно удоволствие и ще чакам с огромно нетърпение следващата среща.
P.S.
А на _ozverela_ специални благодарности, че поде инициативата, администрира я и взе невероятно дейно участие в осъществяването й!
Ваш потаен егоист, кот Бегемот
P.S.
А на _ozverela_ специални благодарности, че поде инициативата, администрира я и взе невероятно дейно участие в осъществяването й!
Ваш потаен егоист, кот Бегемот
- Begemot
Бегемот, мерси за похвалите! За мен беше едно голямо удоволствие:))) Края на ноември нова среща за всички любопитни:)))
- _ozverela_
Абе, трябваше да си тръгна, но компанията ми легна на сърцето. Имаше мнооого жени, а аз нали съм с меко сърце и корав ... А, това звучи цинично.
- bgjurist
- Потребител
Zver4e, хайде следващият път срещата да бъде на "VELVET"
- bgjurist
- Потребител
Ма няма проблем....аз не съм във възторг от Ел Корасон и мисля, че можем да си намерим далеч по-приятно място:)) Къде беше това Velvet?
- _ozverela_
Срещу "Пирогов", но малко по диагонал. Вероятно това, че е стриптийз-бар, не е съществен елемент от състава... ;-)
- bgjurist
- Потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|