начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

LEX-анализ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

LEX-анализ

Мнениеот bgjurist » 30 Окт 2004, 10:07

Снощи да не пропуснах нещо?
bgjurist
Потребител

Re: LEX-анализ

Мнениеот _ozverela_ » 30 Окт 2004, 17:17

ми аз поне не се сещам да си пропуснал нещо:)) на няколко пъти се направи, че си тръгваш, но много бързо се завръщаше:)))))
_ozverela_

Мнениеот лунатик » 30 Окт 2004, 23:23

До понеделник ще ви мине - пък след това разправяте!
лунатик

Мнениеот Begemot » 01 Ное 2004, 10:57

То отдавна ни мина, ама да разправяме - няма да стане... Поне аз съм станал невероятен егоист и нищо не искам да разправям... Само ще си спомням с огромно удоволствие и ще чакам с огромно нетърпение следващата среща.
P.S.
А на _ozverela_ специални благодарности, че поде инициативата, администрира я и взе невероятно дейно участие в осъществяването й!

Ваш потаен егоист, кот Бегемот
Begemot

Мнениеот _ozverela_ » 01 Ное 2004, 19:14

Бегемот, мерси за похвалите! За мен беше едно голямо удоволствие:))) Края на ноември нова среща за всички любопитни:)))
_ozverela_

Мнениеот bgjurist » 03 Ное 2004, 12:09

Абе, трябваше да си тръгна, но компанията ми легна на сърцето. Имаше мнооого жени, а аз нали съм с меко сърце и корав ... А, това звучи цинично.
bgjurist
Потребител

Мнениеот bgjurist » 03 Ное 2004, 16:28

Zver4e, хайде следващият път срещата да бъде на "VELVET"
bgjurist
Потребител

Мнениеот _ozverela_ » 05 Ное 2004, 11:15

Ма няма проблем....аз не съм във възторг от Ел Корасон и мисля, че можем да си намерим далеч по-приятно място:)) Къде беше това Velvet?
_ozverela_

Мнениеот bgjurist » 06 Ное 2004, 13:13

Срещу "Пирогов", но малко по диагонал. Вероятно това, че е стриптийз-бар, не е съществен елемент от състава... ;-)
bgjurist
Потребител

Назад към Общи дискусии