- Дата и час: 30 Ное 2024, 23:57 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Лекс-среща 16.04.2004
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
40 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Лекс-среща 16.04.2004
Zdraveite i ot men!:)
Iskam da vi kaja, che ot vchera imame rezervacia v "Primavera". Parolata e Lex.bg;)
Sled 19.00 chasa v petak shte se vidim tam!
A osven, che shte pocherpim s bira, shte ima i drugi lex-priatni iznenadi!:)
Ne vijdam Mishoni da se e zapisal i tova ne me radva:(
No, da mu dadem oshte den shans da vleze v pravia pat!:)))
Iskam da vi kaja, che ot vchera imame rezervacia v "Primavera". Parolata e Lex.bg;)
Sled 19.00 chasa v petak shte se vidim tam!
A osven, che shte pocherpim s bira, shte ima i drugi lex-priatni iznenadi!:)
Ne vijdam Mishoni da se e zapisal i tova ne me radva:(
No, da mu dadem oshte den shans da vleze v pravia pat!:)))
- viliana.pavlova
- Младши потребител
Привет на всички !
Заявка за 3-ма ентусиасти :))
Апропо...Лара, аз бях до края на последната сбирка...не помня да сме се излагали...много :))
Заявка за 3-ма ентусиасти :))
Апропо...Лара, аз бях до края на последната сбирка...не помня да сме се излагали...много :))
- nikolayjelev
- Нов потребител
A kolegite/kolejkite kandidat-iuristi ot Plovdivskia universitet kude shte se subirat da praznuvat utre, edno vreme uspiavahme da se suberem po4ti vsi4ki ot otdelnite kursove i stavashe neveroiaten kupon ... :)
- pita6t
За бирата - по-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа... А за Мишо - няма да се яви, за съжаление; имал ангажимент - вчера по обяд се видяхме. Но нищо - аз поемам ангажимента да ям и да пия и за него; а за ТАЗИ ми услуга той ще почерпи!
- bgjurist
- Потребител
Xau juridicheskiiiiiiiiiiiiiiiiiiii svete :):):)
Wow, kato gledam kakvo se zaformq samo - ei, narode, proshtavai, che ne te poznavam, no mi se struva, che Primavera "tqsna za moita dusha e". Ei, tova nali znaete, Vazov go e pisal :):):)
Nadqvam se, ako uspeq da doida, da imam chestta da se zapoznaq s Vas.
A, bira, chuvam,
Shte Vi kaja neshto - predi vreme, pak v Primavera, bqh s edna druga taifa - poeti, i edin pich, ama nai-spokoino si sedna ei-taka na poda - kato "stoi ta gledai" i ne shteshe da mrudne ot tam.... smehoriq ,no beshe deistvitelno slavna vecher :):):)
Dovechera shte Vi kaja dali shte sum na liniq :):):)
S uvajenie: Lazar Petrov, Pravo, Purvokursnik, SU
Wow, kato gledam kakvo se zaformq samo - ei, narode, proshtavai, che ne te poznavam, no mi se struva, che Primavera "tqsna za moita dusha e". Ei, tova nali znaete, Vazov go e pisal :):):)
Nadqvam se, ako uspeq da doida, da imam chestta da se zapoznaq s Vas.
A, bira, chuvam,
Shte Vi kaja neshto - predi vreme, pak v Primavera, bqh s edna druga taifa - poeti, i edin pich, ama nai-spokoino si sedna ei-taka na poda - kato "stoi ta gledai" i ne shteshe da mrudne ot tam.... smehoriq ,no beshe deistvitelno slavna vecher :):):)
Dovechera shte Vi kaja dali shte sum na liniq :):):)
S uvajenie: Lazar Petrov, Pravo, Purvokursnik, SU
- Lazar Petrov
Potvargdavam! Ideyata e prevashodna!Mb}|{bT написа:
>
> Предложението:
> "Примавера" на Попа
> дата: 16.04.2004 год.
> час: 19.00
>
> Нека записването започне сега!
>
> Предложението:
> "Примавера" на Попа
> дата: 16.04.2004 год.
> час: 19.00
>
> Нека записването започне сега!
- justvek
- Нов потребител
ами аз мога ли да дойда - за борбите само - след като никой не познавам:)
- zmei1
Кое ще ти е за първи път??? :-)))
Трябва да знаеш, че първият път е много важен!Как, къде , с кого, защо и т.н.
Трябва да знаеш, че първият път е много важен!Как, къде , с кого, защо и т.н.
- Toshko
:)))Za purwi put 6te mi e da se sre6tam s tolkowa juristi na kup, otkakto zawyr6ih predi dwe godini:))) a purwiqt put e wazen, za6toto ot nego zawisi dali 6te ima sledwa6t:)))
- katq
Pozdravi zado4ni na vsi4ki ot Strasbourg!
Edinstwenoto ne6to, za koeto syjaliavam, 4e ne sym w BG, e imenno partito utre. Vesselo i mnogo napivane:-)))
Edinstwenoto ne6to, za koeto syjaliavam, 4e ne sym w BG, e imenno partito utre. Vesselo i mnogo napivane:-)))
- galina
- Нов потребител
Pishete me i mene, narodeeeeeeeeeeeeeee :):):)
Zasega sum sam. A, tova, koeto kaza Katq, e mnogo vajno - che i na men shte mi e za pruv put :):):) Ama az sum purvokursnik!
Molq, ne me zamqraite s morkovi :):):) Makar, che obicham morkovi <no samo na salata i po vuzmojnost - zeleva>, to budete blagosklonni kum moqta skromna osoba :)
Zasega sum sam. A, tova, koeto kaza Katq, e mnogo vajno - che i na men shte mi e za pruv put :):):) Ama az sum purvokursnik!
Molq, ne me zamqraite s morkovi :):):) Makar, che obicham morkovi <no samo na salata i po vuzmojnost - zeleva>, to budete blagosklonni kum moqta skromna osoba :)
- Lazar Petrov
Колеги, които сте за първи път - НЕ БОЛИ! Виж, сутрин след такива сбирки може да боли, но на самите сбирки - не.
- bgjurist
- Потребител
А кръв има ли?
Мисля, че не е задължително, но питам все пак, за да се подготвим.... :-)
Мисля, че не е задължително, но питам все пак, за да се подготвим.... :-)
- Toshko
Ние малко ще позакъснеем :))) моят мъж пак ще е "медийна звездичка"... чакайте ни след 20:00 часа искаме места между Ицко и Карфичката :Р
- Гери
желая ви приятно прекарване
- donna2
- Потребител
Добра позиция си си избрала, Гери, ама нали знаеш кой ми е на сърцето...така че не ме паркирай до Карфичка.
Аз ще стоя самотен в ъгъла на масата и ще пия бира, по това ще ме познаеш :)))))))))))
Аз ще стоя самотен в ъгъла на масата и ще пия бира, по това ще ме познаеш :)))))))))))
- Mb}|{bT
ako ne mi mine kotka puk- s vas sum :))))))))))
-
Anastassia.Terzieva - Потребител
40 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|