Колега
Вие вероятно отново не сте разбрали правилно.
Мен ме упрекнаха,че съм на ен броя водки,вероятно съм падала на главата си.....
Интересно какво ще пледира колегата срещу Вашето разбиране за морал?
Вероятно собствената си фраза"Майтап,бе,Уили".
Много ми е интересно.
В очакване на включване от колегата"адвокат"
Дред
Между другото,ако желаете да осъществяваме адвокатска дейност под една шапка,с удоволствие бих обсъждала с Вас подробностите.
Адв.Василева
- Дата и час: 01 Дек 2024, 00:00 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Търся си СЪКАНТОРНИЧКА в София.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Търся си СЪКАНТОРНИЧКА в София.
Ало , dred / Василева/ , МАЙ ще си дойдем на думата, това с шапката е добро.......конкретизирай офертичка .
Между другото си погледнах и пощата набързо, изненадах се : - невероятно силна конкуренция . Младото поколение не спи, а -завършва какви ли не школи и курсове , квалификации .
ЗАТОВА УТОЧНЯВАМ : - кандидатите да не се надяват на готови клиенти от мен, докато не разбера уменията им, морала и готовността за саможертва в името на клиента.
ПРЕДОСТАВЯМ само : 1/2 ид.част от добър офис / на първо време, а после ще видим...../.
Между другото си погледнах и пощата набързо, изненадах се : - невероятно силна конкуренция . Младото поколение не спи, а -завършва какви ли не школи и курсове , квалификации .
ЗАТОВА УТОЧНЯВАМ : - кандидатите да не се надяват на готови клиенти от мен, докато не разбера уменията им, морала и готовността за саможертва в името на клиента.
ПРЕДОСТАВЯМ само : 1/2 ид.част от добър офис / на първо време, а после ще видим...../.
- адвокат
Аз съм бивша адвокатка, сега съм пенсионер - мога ли да кандидатствам при Вас?
- пенсионер
БРАВО Гери само така!
То направо не останаха вече свестни и верни момичета.
То направо не останаха вече свестни и верни момичета.
- Toshko
:") Ми Тоше аз съм случила на мъж, за мен е незаменим... Просто си го обичам и не си представям живота без него! Ако наистина има някаква висша сила благодарна съм, че ме е срещнала с него! :)
Колкото до работата не че съм без, но все пак предизвикателство е да опиташ сам, а не с гърба на човека до теб... Но до тогава ще гледам от кантората съдебната палата ;)))
Колкото до работата не че съм без, но все пак предизвикателство е да опиташ сам, а не с гърба на човека до теб... Но до тогава ще гледам от кантората съдебната палата ;)))
- Гери
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|