начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

БлАК

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

БлАК

Мнениеот Зелена » 05 Апр 2004, 11:17

Колеги, как става на практика записването в адвокатска колегия. И по-точно интересува ме Благоевградската адвокатска колегия - таксата каква е...има ли срокове и т.н.
Зелена

Re: БлАК

Мнениеот bgjurist » 07 Апр 2004, 22:52

Колежке, просто се обадете в БлАК и ще получите отговор на питането си. ;-)
bgjurist
Потребител

Мнениеот Зелена » 08 Апр 2004, 11:53

Благодаря за съвета!
Зелена

Мнениеот Зелена » 08 Апр 2004, 11:55

Но всъщност нали молбата с документите се подава до Висшия адвокатски съвет, а не директно до колегията! Това би трябвало да означава, че оттам се определят условията /а може и да греша/л
Зелена

Мнениеот Зелена » 08 Апр 2004, 11:59

А и не че съм тръгнала да се вписвам. Исках просто ако някой знае да ме просвети, за да знам имам ли финасовите възможности да бъда адвокат или да търся друга реализация.
Зелена

Мнениеот bgjurist » 09 Апр 2004, 09:25

Молбата се подава до съответната адвокатска колегия.
bgjurist
Потребител

Назад към Общи дискусии