начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

150лева за гледане дело за делба на апартамент

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

150лева за гледане дело за делба на апартамент

Мнениеот лина » 04 Апр 2004, 21:53

ако някои колега желае да се заеме с това дело да ми пише
лина

Re: 150лева за гледане дело за делба на апартамент

Мнениеот nsv » 04 Апр 2004, 22:17

kade e apartamenta ?
nsv
Младши потребител

Мнениеот лина » 04 Апр 2004, 22:25

апартамента е в софия,ако желаеш да се заемеш остави телефон
лина

Мнениеот martareny » 06 Апр 2004, 17:08

По минималните адвокатски възнаграждения за процесулно представителство по дела за делба възнаграждението се определя от стойността на имота, но не по-малко от 200 лева. Ако има адвокат, който се съгласи на по-малко възнаграждение носи дисциплинарна отговорност, но има адвокати които биха поели този риск. Лично аз обаче бих се осъмнила в техните качества, тъй като делбите са тежки дела и по-принцип е по-добре да се наеме човек, който ги разбира.
martareny

Мнениеот младежа » 07 Апр 2004, 08:28

Аз съм готов - НЯМАШ ПРОБЛЕМ , колко са наследниците/ съсобствениците/???
младежа

Мнениеот Гери » 07 Апр 2004, 11:41

Колега вие сте готов, но носите дисциплинарна отговорност. Струва ли си? Освен това колегите правилно отбелязаха какви са адв. възнаграждения + вие в делба влизали ли сте? Знаете ли че може да се проточи с години и недай си боже някой от съделителите да умре! Още 5... после ще се пустосвате, че сте го взели за 150 лв. пък ако поискате още лошо, ще се оплачат на дисциплинарният :)
Гери

Мнениеот младежа » 07 Апр 2004, 12:59

Да има досега някой наказан за това ,че е писал по малко, а е взел повече? Риторичен въпрос!
На всеки по 150 лв./ ако са 20-3- човека не е зле/ ,ако са двама пак добре.
Повярвай няма да се разнинат с толкова. Клиента трябва да се гали с кадифена ръкавица.
Защото: " Всеки лев в джоба на клиента е : обида за адвоката ! "
младежа

Мнениеот б675 » 07 Апр 2004, 17:40

Евала колега, избихте рибата с тези ниски хонорари !!!!!!
б675

Мнениеот китаец » 08 Апр 2004, 17:46

Аз , водя безплатно -делбите, взимам само по 20 лв. за заседание; знаете ,че една делба през всички инстанции е поне общо 100-120 заседания / поне при мен е така/
китаец

Назад към Общи дискусии