- Дата и час: 30 Ное 2024, 23:56 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
katastrofa
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
katastrofa
Imam vapros-bjah udaren v Ungaria ot avtomobil s anglijska registrazia, poluchih obezstetenie ot zastrahovat. mu kompanija, no sumata e mnogo malka,vapreki, che se saglasih na taka predlojenata suma,moga li da zaveda otdelno delo kam schofjora na avtomobila, zastoto ne mi beshe predlojeno nikakvo obesstetenie za zagubite,pomognete mi s informazija za advokat,kojto e kompetenten za tova kak i ima li smisal da se zanimavam poveche.Az ne postradah zdravoslovno,no pretarpjah mnogo zagubi ot vreme,pari i t.n.,blagodarja!
- vasssil65
- Нов потребител
Re: katastrofa
Има смисъл ,щом загубите си оценявате повече от колкото сте получили.Добър адвокат по тези дела е Илийката.........,ама като не му знам номера или ........ НО в кой град живеете?
- спешен кабинет
Re: katastrofa
V sofia,bjah pochti 5 god vav Vienna,sluchkata stana na ungarska teritoria,a gospodinat, kojto me blasna e s anglijska registrazija i negovata zastrahovatelna kompanija e v UK, kato az kontaktuvah s tjahno predstavitelstvo vav Vienna.Mojata slujebna advokatka v Austria me predupredi,che ako ima delo, to ste se vodi spored zakonite na stranata, v kojato e stanalo proizshestvieto,a osven tova, trjabva da poema riskovete na edin neizvesten izhod na deloto?! ( kolata beshe zastrahovana v Allianz Austria i bjah stanal chlen na tehnija turingklub),vse pak blagodarja za interesa,njama da si prostja ako sam imal vazmojnost da napravja nesto srestu tozi idiot, kojto mi naletja na chista magistrala! verojatno beshe zaspal i ste se izmakne bez da dade nisto ot djoba si.Az sam drug chovek sled 15-te metra lupingi iz poleto do Budapesta,poluchih jazva,propushih otnovo, s 15 kg sam otslabnal.Dano namerite informazija za men.
- vasssil65
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|