начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

помощ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

помощ

Мнениеот ?????? » 31 Яну 2004, 14:23

представиха ми договор за заем на които съм се подписал и по които съм
длъжник. експертизата установи че подпса е мои наистина.
проблема е че не съм подписвал подобно нещо. явно някак си са ме
измамили. проблема е че нито имам свидетели нито нищо.
имам ли шансове или да пия една студена вода.
??????

Re: помощ

Мнениеот 87543 » 31 Яну 2004, 15:49

mi 6te pie6 edna studena voda,kakto ti kaza.potarsi nqkoj priqtel sledovatel ili prokuror
87543

Мнениеот donna2 » 31 Яну 2004, 16:08

искай тройна експертиза
donna2
Потребител

Мнениеот яш » 31 Яну 2004, 16:13

Студената воде ще ти помогне много!
Можеш да пратиш до прокуратурата тъжба,че са те измамили.После ще спреш делото до приключване на наказателното производство,ако въобще то започне.Това поне ще забави малко нещата.
А,между другото си намери някое прокуроче,както ти препоръчаха.
Ако пък заемът е много голям можеш да пратиш сигнал срещу заемозателя по новия закон за конфискацията.Ха-ха.
яш

Мнениеот ?????? » 31 Яну 2004, 16:18

а ще започне ли въобще наказателно производство след като
де факто няма улики за извършено престъпление т.е подписът
е истински , документа не е преправян и нищо не е добавяно или нещо от
тоя род , нямам и свидетели в моя полза. маи изгорях а ?
??????

Мнениеот ?????? » 31 Яну 2004, 16:20

какво е троина експертиза ?
??????

Мнениеот ?????? » 31 Яну 2004, 16:24

доста пари са . за конфискация не става защото измамника твърди
че продал имот и от там са дадените ми пари. лошото е и че си има съответните
документи за продажба на имот които е бил негов.
??????

Мнениеот ?????? » 31 Яну 2004, 16:58

егати държавата . човек трябва да ходи с лупи да гледа КАКВО ПОДПИСВА.
това нормален живот ли е. и наи лошото е че нищо не можеш да направиш.
??????

Мнениеот яш » 31 Яну 2004, 21:18

Не знам какво ти е виновна държавата.То навсякъде има измамници.И друг път си вземай лупа преди да подписваш.
яш

Мнениеот tania k » 10 Фев 2004, 16:47

tova e t.nar. krajba na podpis. spored mene moje i da ne pie6 studena voda, ako prokurorut si svur6i dobre rabotata. svidetelite ne sa edinstvenoto dokazatelstveno sredstvo, osven tova kak moje da ima svideteli na otricatelen fakt - 4e ne si podpisval ili 4e ne si vzimal pari!?!
tania k

Мнениеот Иван » 10 Фев 2004, 17:29

Добре дошъл в българия, честито!!!!!! Вече я пиша с малка буква, защото ме е срам да я пиша с голяма. Ти не знаеше ли, че една тройна експертиза на подкупени вещи лица може да те вкара в панделата? Ще пиеш студена вода, и препоръчвам ти по-често да ходиш на църква, та бог да ти е на помощ! Съжалявам за положението ти, честно!
Аз не виждам в случая как може който и да било прокурор да си свърши работата. Има ли подпис?-има. Твой ли е?-твой е. Е, къде си тръгнал тогава да се жалваш? ПЛАЩАЙ! И пий студена вода. Колко искам някой да може да ти помогне, но не би!
Иван

Мнениеот harmaiani » 10 Фев 2004, 17:43

Ако сте пропуснали да оспорите експертното заключение в съдебно заседание и въз основа на това да поискате назначаването на втора експертиза, трябва по някакъв начин да докажете, че подписът не е ваш. Можете да сигнализирате полицията за фалшификацията на подписа ви, което е престъпление и ако евентуално се предприемат някакви действия да се поиска спирането на гражданското дело срещу Вас.Ако разполагате с някаква информация за недобросъвесността на вещото лице или евентуалната негова заинтересованост, също трябва да го изтъкнете.Ина4е ако решението се постанови въпреки това, можете да го обжалвате като поискате във въззивната жалба извършването на нова графологическа експертиза , но във втората инстанция ще Ви наложат глоба по чл.65 от ГПК.
Съчувствам Ви.
harmaiani

Назад към Общи дискусии