начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

? към webmaster

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

? към webmaster

Мнениеот Deyan_M » 12 Мар 2003, 16:44

Здравейте:-)
Днес случайно ми направи впечатление, че името под което пиша във форума и което е заглавно на моята страница може да бъде използвано, дори и когато не съм влезнал в сайта като регистриран потребител. Т.е. потребителското ми име е друго и не може да се използва без опцията "вход", но когато пиша от това което озаглявава страницата ми тук, то няма значение дали съм влязъл или пиша като анонимен потребител. С две думи всеки може да пише статии от името на който и да е било тук.
Deyan_M

Re: ? към webmaster

Мнениеот admin » 13 Мар 2003, 16:01

Здравейте,

Ако регистрирате името Deyan_M като потребител в lex.bg чрез формата за регистрация, никой друг няма да може да пише статии от това име.

Моля, забележете, че ако се опитвате да пишете от име, което е регистрирано, ще се изпише съобщение "Името, което сте въвели, е заето от друг потребител. Ако този потребител сте Вие, моля, регистрирайте се в системата."
admin
Младши потребител

Re: ? към webmaster

Мнениеот Deyan_M » 13 Мар 2003, 17:43

Да де, то това за потребителското ми име за влизане е ясно:-) Все пак това е сериозен сайт, а и едва ли някой ще седне да пише с моето име.
Благодаря:-)
Deyan_M

Назад към Общи дискусии