начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

адвокат-чл.68 КТ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

адвокат-чл.68 КТ

Мнениеот 11111111 » 27 Фев 2003, 21:25

Имам въпрос и дано ми помогните!
Приеха ме в адвокатска колегия, срока ми за обжалване в момента тече.
Но започнах работа по чл.68 от КТ.
Какво да правя според Вас? Следва ли сега да се отписвам от адвокатската колегия? Кога настъпва вписване - в момента, в който ме приемат или от датата на плащане на вноските - влизане в сила на постановлението? Възможно ли е да ми бъде отложено вписването в АК?
11111111

Re: адвокат-чл.68 КТ

Мнениеот еветврт » 28 Фев 2003, 12:57

Ами трябва или да се отпишеш от клегията или да прекратиш трудовия си договор. Няма заначение, че е срочен. Незнам какво точно обжалваш в момента. Вписването неможе да бъде отложено. Такав е ЗАдв. След като изтече срочния трудов договор, трябва наново да си подадеш молба за вписване в колегията.
еветврт

Мнениеот Дижел » 01 Мар 2003, 07:40

Доколкото си спомням имаше някаква глоба за адвокат подписал трудов договор. Не съм чувал обаче някой да се е разделил с адвокатската си карта за такова нещо:)
Дижел

Мнениеот sindikat » 14 Мар 2003, 19:48

ostavi si maila i ste ti otgo vo ria
ne mi se pishe tuk
sindikat
Нов потребител

Мнениеот lili » 17 Мар 2003, 13:30

no zasto kolega, vashiat otgovor me valnuva mnogo. molia da go spodelite i s men - sinioka@yahoo.com
lili

Назад към Общи дискусии