начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

Pisna mi!!!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Pisna mi!!!

Мнениеот kovachev » 12 Мар 2004, 20:13

Kolegi PISNA MI ve4e ot typotiata na biurokratite v BG. Ot dve godini ne sym pisal vyv foruma za da ne si vdigam nervite, no prostotiata na niakoi mnogo typi 4inovnici niama granici. Jalko samo 4e dori se hvaliat 4e sa iuristi. Ama sa tolkova typi i dori negramotni 4e ne znam ve4e 4ustvam az sram ot tova.
Niama opravia v taia dyrjava za syjalenie a pyk ka me e iad... ne e istina. Oba4e edna pti4ko prolet ne pravi...
kovachev
Потребител

Re: Pisna mi!!!

Мнениеот donna2 » 12 Мар 2004, 20:39

не се коси не им обръщай внимание аз свикнах минавам и заминавам и правя каквото смятам че трябва ако не ми изнася обжалвам няма друг начин
donna2
Потребител

Назад към Общи дискусии