начало

Бизнесмен призна, че е получил с измама близо 500 000 лева от Фонд „Земеделие“, но няма да ги връща Бизнесмен призна, че е получил с измама близо 500 000 лева от Фонд „Земеделие“, но няма да ги връща

Проблем с издаване на договор за покупко продажба

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Проблем с издаване на договор за покупко продажба

Мнениеот cvetelin123 » 06 Мар 2013, 15:16

Здравейте ,

Имам следния казус искам да продам недвижим имот Апартамент.
Проблема идва от там че няма издаден Нотариален акт още през 1992 година се сключва сделка за покупко продажба на жилището между т.нар "Главна дирекция за изграждане на София", сега се казва "Софинвест", оказва се че те трябва да имат този договор в техните архиви , при проверка от тяхна страна се оказа , че някой от тях тогава не си е свършил работата и такъв договор не е направен. След разговор с тях ми казаха да се обърна към зам. кмета на Столична Община за да може от там да получа отговор.
Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем моля да сподели :)
cvetelin123
Нов потребител

Re: Проблем с издаване на договор за покупко продажба

Мнениеот maria_petrov » 06 Мар 2013, 15:50

Аз имах такъв проблем. Обърни се към адвокат, за да ти помогне да си направиш т.нар. "Констативен нотариален акт". Мога да ти препоръчам адвокатката, която на мен ми помогна - пиши ми на мейл petia_ili@abv.bg
Лично аз останах доволна, но за да не ме упрекнат в реклама ще ти я кажа коя е на мейла.
maria_petrov
Нов потребител

Re: Проблем с издаване на договор за покупко продажба

Мнениеот cvetelin123 » 06 Мар 2013, 16:02

Благодаря Ви ще пиша на email - а :)
cvetelin123
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ