начало

Бизнесмен призна, че е получил с измама близо 500 000 лева от Фонд „Земеделие“, но няма да ги връща Бизнесмен призна, че е получил с измама близо 500 000 лева от Фонд „Земеделие“, но няма да ги връща

искане за назначаване на вещи лица

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

искане за назначаване на вещи лица

Мнениеот markoney » 22 Яну 2013, 00:16

Имам акт за назначаване на вещи лица, в който ми бе указан срок за внасяне на депозит. По електронен пат попълних заявлението но съм пропуснал да приложа именно документа за внесен депозит. Предвид което 30 мин. по късно попълних друго заявление с приложен вече документ за платен депозит. Днес правейки справка по входящ номер на първото заявление ми изписа прекратяване на производство. При проверка на второто заявление изписа Изпратено уведомително писмо до вещи лица. Въпросът ми е следният: ще бъде ли прекратено ж деиствителност това производство заради първото заявление към което не съм приложил депозита въпреки че по късно го подадох изрядно?
markoney
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ