- Дата и час: 01 Мар 2025, 15:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Водя ли се съден?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Водя ли се съден?
Здравейте, поръчител съм по заем който не се обслужва от кредитоизскателя. Беше ми изпратена покана за доброволно изпълнение, и запорирани част от банковите ми сметки. След като внесох дадена сума, ми бяха вдигнати запорите. Сега ми се налага да си извадя свидетелство за съдимост. Ще бъде ли чисто? Или ще се водя осъден? До сега не съм се забърквал в никакви проблеми.
- plam146
- Нов потребител
Re: Водя ли се съден?
plam146 написа:Здравейте, поръчител съм по заем който не се обслужва от кредитоизскателя. Беше ми изпратена покана за доброволно изпълнение, и запорирани част от банковите ми сметки. След като внесох дадена сума, ми бяха вдигнати запорите. Сега ми се налага да си извадя свидетелство за съдимост. Ще бъде ли чисто? Или ще се водя осъден? До сега не съм се забърквал в никакви проблеми.
Не, няма да се водите осъждан в свидетелството. То е документ, удостоверяващ осъждания за престъпления по смисъла на НК, а посочените от Вас факти касаят гражданско -правни отношения.
- nk7702n
- Старши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|