начало

20 години затвор за сириеца, който прегази двама полицаи в Бургас 20 години затвор за сириеца, който прегази двама полицаи в Бургас

Смяна на адрес

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Смяна на адрес

Мнениеот hr_justice » 04 Дек 2011, 17:59

Здравейте! Изправен съм пред следния казус. Тъй като по собствено желание искам да се преместя от една ловна дружинка в друга ми се налага да сменя и постоянния си адрес. Когато отидох в служба ЕСГРАОН на съответната община ми каха, че е необходимо при подаване на декларацията, която ми дадоха да нося и нотариален акт на жилището, ако е мое или на родителите ми. До сега се водя на адрес в община гр. Червен бряг и то поради същата причина, заради ловното оръжие, а сега искам да се преместя в община Плевен. От 2005 г. живея постоянно в Плевен. Там е и работата ми. Жилището в което живея е на доведения ми брат. Информиран съм, че при промяна на адреса трябва да уведомя съответната служба КОС в двуседмичен срок след промяната на адреса, т.е. получаването на новия документ.
Какво бихте ме посъветвали в случая? Какво трябва да направя, защото бюрокрацията е уникална? Просто искам да съм изряден от всякъде.
Благодаря предварително!!!!
Best regards,

Hristo Nikolov
hr_justice
Младши потребител

Re: Смяна на адрес

Мнениеот kirile » 04 Дек 2011, 18:42

Доведеният Ви брат като собственик на жилището трябва да подаде лично в общината декларация по образец , че е съгласен да живеете в това жилище на този адрес , тогава ще Ви регистрират на постоянен адрес в Плевен. Брат Ви трябва да представи и нотариалния си акт за собственост.
kirile
Потребител

Назад към Взаимопомощ