Здравейте! Изправен съм пред следния казус. Тъй като по собствено желание искам да се преместя от една ловна дружинка в друга ми се налага да сменя и постоянния си адрес. Когато отидох в служба ЕСГРАОН на съответната община ми каха, че е необходимо при подаване на декларацията, която ми дадоха да нося и нотариален акт на жилището, ако е мое или на родителите ми. До сега се водя на адрес в община гр. Червен бряг и то поради същата причина, заради ловното оръжие, а сега искам да се преместя в община Плевен. От 2005 г. живея постоянно в Плевен. Там е и работата ми. Жилището в което живея е на доведения ми брат. Информиран съм, че при промяна на адреса трябва да уведомя съответната служба КОС в двуседмичен срок след промяната на адреса, т.е. получаването на новия документ.
Какво бихте ме посъветвали в случая? Какво трябва да направя, защото бюрокрацията е уникална? Просто искам да съм изряден от всякъде.
Благодаря предварително!!!!
- Дата и час: 01 Мар 2025, 18:31 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Смяна на адрес
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Смяна на адрес
Best regards,
Hristo Nikolov
Hristo Nikolov
- hr_justice
- Младши потребител
Re: Смяна на адрес
Доведеният Ви брат като собственик на жилището трябва да подаде лично в общината декларация по образец , че е съгласен да живеете в това жилище на този адрес , тогава ще Ви регистрират на постоянен адрес в Плевен. Брат Ви трябва да представи и нотариалния си акт за собственост.
- kirile
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|