Здравейте,
Бих искал да знам, мога ли да осъдя частен съдебен изпълнител, за поставяне на запор на заплата погрешка? Казусът е, че съм объркан с друго лице.
Ако мога да осъдя, какъв би бил резултатът.
Благодаря,
- Дата и час: 01 Мар 2025, 22:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
мога ли да осъдя ЧСИ
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: мога ли да осъдя ЧСИ
Да можете
можете също и да искате обезщетение за ричинените Ви вреди
съветвам Ви да се обърнете към адвокат
Ако го осъдите ще си получите отдържаните пари както други за претърпени вреди
Опитайте чрез медиация преди съда
по- лесно и по- бързо е
не влизам често тук затова ако с нещо друго мога да Ви помогна ми пишете на ptschitova@gmail.com
можете също и да искате обезщетение за ричинените Ви вреди
съветвам Ви да се обърнете към адвокат
Ако го осъдите ще си получите отдържаните пари както други за претърпени вреди
Опитайте чрез медиация преди съда
по- лесно и по- бързо е
не влизам често тук затова ако с нещо друго мога да Ви помогна ми пишете на ptschitova@gmail.com
- pavvvi
- Нов потребител
Re: мога ли да осъдя ЧСИ
Благодаря за отговора!
Разбрах за запора в етап, в който все още не са ми взимани пари, но имиджът и престижът ми на работатното ми място бяха уронени пред работодателя ми, а това не е малко, затова искам подобаващо възмездие.
Има ли смисъл да се захващам, да търся правата си?
Благодаря,
Разбрах за запора в етап, в който все още не са ми взимани пари, но имиджът и престижът ми на работатното ми място бяха уронени пред работодателя ми, а това не е малко, затова искам подобаващо възмездие.
Има ли смисъл да се захващам, да търся правата си?
Благодаря,
- dhamoudi
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|