начало

Бизнесмен призна, че е получил с измама близо 500 000 лева от Фонд „Земеделие“, но няма да ги връща Бизнесмен призна, че е получил с измама близо 500 000 лева от Фонд „Земеделие“, но няма да ги връща

обида

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

обида

Мнениеот pavleta66 » 28 Фев 2013, 02:17

беше ми нанесена обида в писмен вариант във фейсбук! мога ли да си търся по законен път правата?
нуждая се от мнение. какви са възможните последствия?
човекът ми дължи пари и ме обижда
pavleta66
Нов потребител

Re: обида

Мнениеот REPLAY » 28 Фев 2013, 10:05

Много ми е интересно срещу кого ще си търсиш правата,защото сега пиша ли-не пиша ли, аз ли пиша или е някой друг и това аз ли съм или не съм аз...абе общо взето объркана работа като самото изречение.
Съветвам ти да оставиш настрана обидата във фейса и да си насочиш усилията към издължаването на парите,ако споделиш повече за това, аз или някой друг от форума може да те посъветва какво да правиш.
REPLAY
Младши потребител

Мнениеот pavleta66 » 28 Фев 2013, 10:09

човекът който ми дължи пари ме обижда
прати ми писмо във фб с обиди и заплахи
pavleta66
Нов потребител

Мнениеот REPLAY » 28 Фев 2013, 10:25

Това вече го разбрахме..за какво ти дължи пари,какъв ти е този човек,признава/непризнава дължимото,защо не иска да ти се издължи...обясни ситуацията по-подробно за да получиш адекватен отговор.
REPLAY
Младши потребител

Мнениеот pavleta66 » 28 Фев 2013, 10:56

подадох жалба в полицията за заплаха
те са го предупредили. аз не можах да се срещна с тях, но той твърди ,че са му казали, че и той може да подаде жалба срещу мен за тормоз че го търся за парите си. възможно ли е това?
дадох му парите по банков път за да замине за щатите
каза че ще ги върне юни месец това бил подписал в полицията
но обидата и уронването на авторитета остават
qvno taq katastrofa ot mladite ti godini
ti e okazala nqkvo otnoshenie
i mentalno ne si dobre
razberi go vsichko okolo men znaqt
che si bokluk
това са думите на въпросния след като многократно си поисках парите
pavleta66
Нов потребител

Мнениеот REPLAY » 28 Фев 2013, 13:51

Естественно че е възможно,когато човек ти дължи престация си я искаш 1,2 и ако не ти престира предприемаш други действия,а не продължаваш да го преследваш или да го дебнеш пред блока.Когато си му превел парите писал ли си като основание договор за заем или нещо,от което да личи,че тези пари са за това,а не са просто "захранване на сметка" или "дарение" ?
То за уронване на авторитета не го разбрах... какъв авторитет е уронил,да не те е убидил пред служебния колектив или на публично място..?,той ти е писал лично съобщение..
Предлагам ти да се разбереш човешки с него понеже ми се струва че полужението не ти е цветущо,ако сумата е голяма те съветвам да се консултираш с адвокат!
REPLAY
Младши потребител

Мнениеот dobromirkd » 28 Фев 2013, 14:18

pavleta66 написа:подадох жалба в полицията за заплаха
те са го предупредили. аз не можах да се срещна с тях, но той твърди ,че са му казали, че и той може да подаде жалба срещу мен за тормоз че го търся за парите си. възможно ли е това?
дадох му парите по банков път за да замине за щатите
каза че ще ги върне юни месец това бил подписал в полицията
но обидата и уронването на авторитета остават
qvno taq katastrofa ot mladite ti godini
ti e okazala nqkvo otnoshenie
i mentalno ne si dobre
razberi go vsichko okolo men znaqt
che si bokluk
това са думите на въпросния след като многократно си поисках парите

За каква сума става въпрос, имали ли сте уговорка кога трябва да ти върне парите, с лихва или без, имате ли писмен договор? Ако искаш пиши ми на този e-mail: заличен имейл и ще ти обясня какво може да се направи по въпроса.
dobromirkd
Потребител

Назад към Взаимопомощ